Čo k Usher S-520II ?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
stanko
Kontaktovat uživatele:

Čo k Usher S-520II ?

Příspěvek od stanko »

Dobý deň
rád by som Vás požiadal o pomoc pri výbere zostavy k repro Usher S-520II.
Vyhliadnuta je CD/Zos. Denon 700, alebo CA Azur 640

Má niekto napočúvanú niektorú z týchto kombinácií? Prípadne by vedel poradiľ niečo iné v podobnej cene?

:?: Denon má Phono predzosilovas. Doma mám základný Pro-Ject PhonoBox. Ktorý je lepsí? :|
:?: CA má "vraj" dobry sluchatkovy výstup - potrebujem partnera k AKG K701 - zatial počúvam na PC Prodigy HD2. Bude posun k lepšiemu? Momentálne postrádam dynamiku (ak nie planujem Edgara). :|

Za reakcie vopred ďakujem

vadik
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Čo k Usher S-520II ?

Příspěvek od vadik »

Ahoj!
Ja mam S-520 II taky. Na co hrajes ted? Jak stare jsou tvoje bedny? Nedelej zadne zavery dokud je nerozehrajes. Minimalne 60 hodin! Dulezite! Moje puvodne nerozehrane S-520ky vubec nehraly.
Neslysel jsem ale podle doporuceni k S-520 se vic hodi CA. Ja hraju na TEAC A-BX10 2x100W. A to je na ty bedynky tak akorat. Jsou malo citlive, potrebujou vybudit a dostat pod kontrolu.

stanko
Kontaktovat uživatele:

Re: Čo k Usher S-520II ?

Příspěvek od stanko »

vadik píše:Na co hrajes ted? Jak stare jsou tvoje bedny? Nedelej zadne zavery dokud je nerozehrajes. Minimalne 60 hodin! Dulezite!
:) ja ich este nemam. Praveze som prene rohodnuty, lebo som nane pocul mnoho chvaly. Ale CA poznam, to ma oslovilo, len som hladal nejake cenovo prijatelnejsie riesenie :?

Odpovědět