Ahoj,
v posledním roce jsem přešel z ATH500 na Beyerdynamic DT990 a teď pořídil shure 1840.
Rád bych znal vaše názory s čím postupně začít, nemůžu si dovolit do toho hned nasypat 40 tisíc i když by se mě to líbilo.
Můj dřívější plán byl pořídit nějaký základní lampový zesík pro DT990 (něco jako Bravo V2) protože ty 600ohm sluchátka moje zvuková karta v PC neuměla pořádně rozehrát, nakonec jsem narazil na s1840 za pěknou cenu a tak jsem šel do nich, díky nižší impendaci to byl velký boost oproti DT990, ale po kvalitativní stránce to samozřejmě ještě není ono, navzdory tomu, že jsem lepší setup nikdy neslyšel, tak pořád nejsem spokojen s čistotou a přesností zvuku.
V PC mám Creative Recon 3D, pak to mám ještě audiofire 2 ale zvuk přes ní je sice silnější, ovšem kvalitativně mě nepřijde lepší než z té zvukovky.
Potřeboval bych tedy poradit, čím postupně začít.
Kamarád říkal abch nejprve pořídil zesík a teprve pak DAC, momentálně nechci utratit více jak 5000 v bazaru, co pak by jste poradili ?
Co všechno k Shure 1840 ??
Re: Co všechno k Shure 1840 ??
Tak jsem pořídil cambridge audio dacmagic, co dál ? Má smysl do něj zapojit aktivní repro Solo7 od kreative labs?