DAC Magic - Win 7
DAC Magic - Win 7
Ahoj, prosím o radu v zapojení Noteboku přes USB s DACem Magic od CA ve Win sedmičkách.
Vše mi hlásí správné nastavení a přesto do DACu nic nejde, nebo alespoň nereaguje. (už jsem koupil i nový kabel USB)
Už si nevím rady, mohl by mi prosím někdo poradit?
Budu vděčný za každou radu.
Děkuji Jarda
Vše mi hlásí správné nastavení a přesto do DACu nic nejde, nebo alespoň nereaguje. (už jsem koupil i nový kabel USB)
Už si nevím rady, mohl by mi prosím někdo poradit?
Budu vděčný za každou radu.
Děkuji Jarda
Re: DAC Magic - Win 7
Jaý používáš softwarový player ?
Foobar 2000
Zkus tedy pravým tlačítkem otevřít ikonu Foobaru , najít kolonku - spustit jako správce a zaškrtnout tuto , potom OK a zavřít , pak teprve ve Foobaru vyhledej nastavení a vyber výstup - SPDIF plus jméno zvukové karty (předpokládám , že výstup ze zvukovky je SPDIF) , mělo by to fungovat .
Tak já nevím, zkouším vše co se dá, ale z USB mi nic neleze. Všude se zdá být vše nastavené (tak složité mi to napřipadá), ale DAC nereaguje.
Přepnu-li na vestavěné "repro", tak vše šlape a hraje jak má. Nechápu to. Problém bude někde kolem USB, nebo co?
Přepnu-li na vestavěné "repro", tak vše šlape a hraje jak má. Nechápu to. Problém bude někde kolem USB, nebo co?
Aha , takže USB , toho sem si nevšiml .. , máš jistě vybraný výstup USB ve Foobaru ?
ještě mě napadlo , vpravo na liště desktopu otevři ikonu zařízení pro přehrávání na ní vyber USB zařízení a dej OK .
Vedš mě asi dobře, ale vše mám nastavené. Vše mi hlásí cestu na USB a nic. Skusím si půjčit jinýho noťase s jiným systémem a uvidím co to bude dělat.
Snad nebude chyba v DACu, je uplně nový, kupoval jsem ho v Mellise, tam jsem neměl nikdy žádný problém, naopak.
Každopádně děkuji za snahu mi pomoci.
Snad nebude chyba v DACu, je uplně nový, kupoval jsem ho v Mellise, tam jsem neměl nikdy žádný problém, naopak.
Každopádně děkuji za snahu mi pomoci.
Snad není problém v ovladači... nevidím tam "Výstupní zařízení".
Toto mi ukazuje při zapojení USB do DACu...

Toto mi ukazuje při zapojení USB do DACu...