DAC s USB vstupom
DAC s USB vstupom
Začal som uvažovať o kúpe nejakého slušného DACu (do 800€, max.strop je 1000€), ktorý by sa zvukovo hodil k Denon-u. Narazil som na zvláštny problém: moja predstava bola, že si nahádžem HR-FLACy (PCM/DSD) na externý disk a pripojím ho k DACu, no s prekvapením som zistil, že takýto USB skoro žiadny z nich nemá a všetky vlastne fungujú len s prepojením s PC - čomu by som sa rád vyhol (väčšia vzdialenosť PC od AMP). Neviete o nejakom prístroji, ktorý by plnil moje idealistické predstavy?
Re: DAC s USB vstupom
Tak si zrejme odpoviem sám - pre mňa by bol zrejme vhodnejší streamer: otázkou je, aký?
Co tam vsunout jen nějaké MMC s SPDIF (Egreat...) nebo HTPC? NAS-MMC (popř. MMC přímo s disky)-DAC-ZES.
Ahoj Historik, taky se dívám po něčím podobným.Slyšel jsem Cambridge Audio Stream Magic 6 , a znělo to velmi dobře.Taky si počkám až bude více informaci kolem Pioneer N 70-A , cena atd.
Project stream box DS
Project stream box DS+
Project stream box RS
Project stream box DS+
Project stream box RS
Tento mám tiež v hľadáčiku + DenonDNP-730AE. Akurát by som ho rád niekde potom počul so zosíkom od Denonu, aký bude výsledný zvuk. Čo sa týka cien - Pioneer by mal by stáť okolo 1000€, Denon by mal byť tak za polovicu, čo som našiel info.valderon píše:Ahoj Historik, taky se dívám po něčím podobným.Slyšel jsem Cambridge Audio Stream Magic 6 , a znělo to velmi dobře.Taky si počkám až bude více informaci kolem Pioneer N 70-A , cena atd.
DS+ vyzerá tiež veľmi zaujímavo, ale asi bude problém ho niekde počuť.
Ahoj , tak jsem se docetl,ze doporucena cena Pioneer N 70-A je 1.299 euro , a ta 50-ka je 599 euro. Dostupnost listopad.Jsem zvedavy.
Na ten drahší som zvedavý, podľa charakteristiky N50tky by si mohol zvukovo s Denonom 1520tkou rozumieťvalderon píše:Ahoj , tak jsem se docetl,ze doporucena cena Pioneer N 70-A je 1.299 euro , a ta 50-ka je 599 euro. Dostupnost listopad.Jsem zvedavy.