Dobry den,
nasla jsem vyhledavanim toto forum a mam nasledujici dotaz.
Jako slepy k houslim jsem prisla k zesilovaci McIntosh C34V. Prikladam fotografie.
Googlenim jsem prisla na to, ze se nejedna o uplne bezcennou vec (prastryc byl ostatne docela zamozny a potrpel si na drahe veci) a chci se jako audio techniky zcela neznala zeptat, kde a jak takovou vec co nejlepe prodat, kolik si za ni rict, kde ji pripadne nechat prohlednout, zda je v poradku. Proste veskere ukony k tomu, abych si ji co nejlepe zbavila.
Diky za odpoved
B.
Dedictvi, McIntosh C34V
Re: Dedictvi, McIntosh C34V
Věc je to drahá, tak cca tak 40 až 60 tisíc Kč. Problém je v tom, že to je poměrně dost atypcký formát předzesilovače/zesilovače. Dají se zkusit nějaké inzertní servery, nebo Ebay, ale ten si stáhne strašnou dardu na poplatkách.
Ak je na obrázkoch konkrétny kus, tak je na 120V, to sa tu bude špatne predávať..
Ano, je to na jinou voltaz, je k tomu takova krabicka (transformator?), tu jsem nevyfotila, ma to i jinou "zasuvku".
40-60 tisic zni prima, ale s tema voltama jste mne nepotesili, ale dekuju, presne takove postrehy hledam.
Krom ebay, jaky je osvedceny doporuceny inzertni server.
40-60 tisic zni prima, ale s tema voltama jste mne nepotesili, ale dekuju, presne takove postrehy hledam.
Krom ebay, jaky je osvedceny doporuceny inzertni server.
Audiomarkt a Audiogon. win
No, preniesol som sa do detstva.
Presne tento model mal otec cca okolo 1985/86. U teba ide o jeden z prvych [bez pozlatenych RCA], tie dalsie uz postupne pridavali pozlatene RCA, este sa k tomu dala dokupit ta drevena skrinka okolo.
[+MC2150 koniec+JBL repro].
Zvuk to malo ako cokolada prisladena medom [otcov popis], tak ze dokonca vsetky tie nepocuvatelne CD z toho obdobia, hrali celkom znesitelne.
Bez DO, cize sme so sestrou sluzili ako zive dialkove ovladanie
. Malo to otocny ekvalizer, loudness a tak.
Odporucam kazdemu, kto si chce postavit skutocne serioznu vintage zostavu, moze sluzit aj ako integrac na jednoduche male bednicky.
@Jedlicka, je to vsetko co mas? Lepsie by sa to predavalo ako set s koncovym zosilovacom, napriklad.
Presne tento model mal otec cca okolo 1985/86. U teba ide o jeden z prvych [bez pozlatenych RCA], tie dalsie uz postupne pridavali pozlatene RCA, este sa k tomu dala dokupit ta drevena skrinka okolo.
[+MC2150 koniec+JBL repro].
Zvuk to malo ako cokolada prisladena medom [otcov popis], tak ze dokonca vsetky tie nepocuvatelne CD z toho obdobia, hrali celkom znesitelne.
Bez DO, cize sme so sestrou sluzili ako zive dialkove ovladanie

Odporucam kazdemu, kto si chce postavit skutocne serioznu vintage zostavu, moze sluzit aj ako integrac na jednoduche male bednicky.
@Jedlicka, je to vsetko co mas? Lepsie by sa to predavalo ako set s koncovym zosilovacom, napriklad.
Bohuzel, prastryc toho mel vic, pamatuju na reproduktory velke jak dospely clovek v jeho oyvaku, ale kdyz zacal zit vic casu v Italii nez v Praze, tak hodne veci prodal za pro stare lidi asi typickeho mruceni, ze "do hrobu si to nevezme".