Dedictvi, McIntosh C34V

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Jedlicka
Kontaktovat uživatele:

Dedictvi, McIntosh C34V

Příspěvek od Jedlicka »

Dobry den,
nasla jsem vyhledavanim toto forum a mam nasledujici dotaz.

Jako slepy k houslim jsem prisla k zesilovaci McIntosh C34V. Prikladam fotografie.
Googlenim jsem prisla na to, ze se nejedna o uplne bezcennou vec (prastryc byl ostatne docela zamozny a potrpel si na drahe veci) a chci se jako audio techniky zcela neznala zeptat, kde a jak takovou vec co nejlepe prodat, kolik si za ni rict, kde ji pripadne nechat prohlednout, zda je v poradku. Proste veskere ukony k tomu, abych si ji co nejlepe zbavila.

Diky za odpoved
B.
1.jpg
3.jpg
7.jpg

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Re: Dedictvi, McIntosh C34V

Příspěvek od Vyblíz »

Věc je to drahá, tak cca tak 40 až 60 tisíc Kč. Problém je v tom, že to je poměrně dost atypcký formát předzesilovače/zesilovače. Dají se zkusit nějaké inzertní servery, nebo Ebay, ale ten si stáhne strašnou dardu na poplatkách.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Ak je na obrázkoch konkrétny kus, tak je na 120V, to sa tu bude špatne predávať..

Jedlicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jedlicka »

Ano, je to na jinou voltaz, je k tomu takova krabicka (transformator?), tu jsem nevyfotila, ma to i jinou "zasuvku".
40-60 tisic zni prima, ale s tema voltama jste mne nepotesili, ale dekuju, presne takove postrehy hledam.

Krom ebay, jaky je osvedceny doporuceny inzertni server.

winelover
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od winelover »

Audiomarkt a Audiogon. win

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

No, preniesol som sa do detstva.
Presne tento model mal otec cca okolo 1985/86. U teba ide o jeden z prvych [bez pozlatenych RCA], tie dalsie uz postupne pridavali pozlatene RCA, este sa k tomu dala dokupit ta drevena skrinka okolo.
[+MC2150 koniec+JBL repro].

Zvuk to malo ako cokolada prisladena medom [otcov popis], tak ze dokonca vsetky tie nepocuvatelne CD z toho obdobia, hrali celkom znesitelne.
Bez DO, cize sme so sestrou sluzili ako zive dialkove ovladanie ;-). Malo to otocny ekvalizer, loudness a tak.

Odporucam kazdemu, kto si chce postavit skutocne serioznu vintage zostavu, moze sluzit aj ako integrac na jednoduche male bednicky.

@Jedlicka, je to vsetko co mas? Lepsie by sa to predavalo ako set s koncovym zosilovacom, napriklad.

Jedlicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jedlicka »

winelover píše:
23 úno 2019 16:35
Audiomarkt a Audiogon. win
Dekuju. Kouknu na to.

Jedlicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jedlicka »

Fidji99 píše:
25 úno 2019 09:42
@Jedlicka, je to vsetko co mas? Lepsie by sa to predavalo ako set s koncovym zosilovacom, napriklad.
Bohuzel, prastryc toho mel vic, pamatuju na reproduktory velke jak dospely clovek v jeho oyvaku, ale kdyz zacal zit vic casu v Italii nez v Praze, tak hodne veci prodal za pro stare lidi asi typickeho mruceni, ze "do hrobu si to nevezme".

Odpovědět