Digipack - co znamená toto označení

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět

agavel
Kontaktovat uživatele:

Re: Digipack - co znamená toto označení

Příspěvek od agavel »

No, nejen. Papír ti sice nepraskne, jako může plastová krabička, ale ošoupou se rohy. Navíc ten vlepený plastový dík pro disk se mi už odlepil a pak je to k vzteku. Osobně tyto nové formy balení CD beru jako efektní krok zpět. Vypadá to dobře, ale aby se to radši nepoužívalo, jinak to jde do kytek.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Doporucuji plastove obalky z Japonska ktere to cd udrzi v novem stavu.

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Plastové jsou praktičtější. Praskne-li, dá se měnit. Papírový nikoliv. Pokud není titul v klasickém bakelitu, musíš brát Digipack.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

ještě je tu papersleeve (repliky lp, cd se zastrkává ve vnitřním obalu do kapsy) - tam není co ulomit...

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

To je fakt,přesto-máte někdo tip na ty obaly přes digipacky.Dají se asi i koupit na ty tenčí Jap. min. repliky cd,jak píše Merhaut.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Papíráčky se teď objevují jako levná série classic albums (Sony) - je to vždycky po 5 albech, plus boxík, ale cd rovnou do kartonu. Zjistili, že je to efektní a současně výrobně nejlevnější, žádné booklety apod... zatím úzký výběr interpretů, podle mne se to ale rozmůže. Jo těch 5 CD stojí dohromady cca. 450Kč, takže ani ne kilo na placku.

Viz
Obrázek

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jak jsou na tom tyto verze zvukově?O těch příp. obalech ny ty japan. repliky nevíš?Dík.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

pipis píše:papíráky mi nevyhovují, smirklují CD a často se stává, že se uvolní lepidlo a zapatla skvěle disk. *thumbs down*
Potvrzuji různé poškození CD. Zatím se mi ale nestalo, že by kvůli tomu disk začal zlobit. Zřejmě nemám dost hifi přehrávač.

Homer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Homer »

Když už se tady zmiňuje výměna prasklých plastových obalů, tak mě tak napadá, zda nevíte, kde by se daly zakoupit kvalitní prázdné plastové obaly? To, co se prodává např. na alza.cz, je totiž příšerné... tenké, prohýbající se, místy odřené... hrůza. A obávám se, že ve většině počítačových obchodů, to bude dost podobné.

Obrázek Obrázek

Odpovědět