Prosím vás, kdysi jsem někde našel fotodokument z výstavby samopstatně stojící poslechovky - od základu až po střechu. Bylo ze zahraničí a byla to msítnost jakoby garáž se sedlovou střechou, do které majitel stěhoval bedny střechou. Neví někdo, kde to je? Potřebuji se nutně na něco podívat. Uvítám jakékoliv odkazy na výstvbu poslechovky - studia či domácí, to je jedno. Děkuji za každou radu.
Zn.: hledám, ale nenacházím:-)
Dokument z výstavby poslechové místnosti
Re: Dokument z výstavby poslechové místnosti
Děkuji , to je hodně podobné tomu, co stále ještě hledám, tady to o konstrukci napoví hodně. To, co myslím já, byla soukromá polsechovka postavená na zahradě u RD.
Ahoj Zdeno,
myslíš toto: http://www.soundscapes.nu/!gallery/design/index.htm byl jsem z toho trošku mimo - v dobrém slova smyslu a hlavně by mě to asi bavilo dělat - jako práci je otázka kdo by to zaplatil... mám na zahradě kousek místa, ale zatím necítím potřebu se separovat...
myslíš toto: http://www.soundscapes.nu/!gallery/design/index.htm byl jsem z toho trošku mimo - v dobrém slova smyslu a hlavně by mě to asi bavilo dělat - jako práci je otázka kdo by to zaplatil... mám na zahradě kousek místa, ale zatím necítím potřebu se separovat...
Vítek: bravissimo - to je to, co jsem hledal!!! Superioso§
DÍKY MNOHOKRÁT.
DÍKY MNOHOKRÁT.
Zdeny, jestliže se pustíš do něčeho takového, tak tě již nyní prosím o 1 vstupenku do první řady.
Hoši, bohužel na tohle nemám momentálně prostředky. Ale když se zadaří (a zatím se daří), budu se podílet na výstavbě takové podobné trucovny.je to však běh na dlouhou trať a zatím je vše ve stadiu třídění mylšlenek a názorů vs. finance.
tak tomu říkám poslechovka - skoro 10 x 7 m. bedny 3m od sebe a ještě pořád nádherné dva volné metry k bočním zdem. tady už člověk dostane všechno. nejen komorní kvarteto. klidně i Alexandrovce s nejplacatějšími čepicemi co mají...