Domácí kino do počítače?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
architekt
Kontaktovat uživatele:

Domácí kino do počítače?

Příspěvek od architekt »

Dobrý den,
omlouvám se předem za svou nevzdělanost v oblasti hifi techniky.
Právě jsem se přestěhoval do studentského bytu a z domova jsem krom uzlíku buchet jsem dostal ještě notebook.
Rád poslouchám hudbu a samozřejmě mi záleží na kvalitě poslechu, nicméně z domova jsem si reprosoustavu odvézt nemohl.
Co jsem si ale odvézt mohl je fragment domácího kina: http://www.p4c.philips.com/files/f/fr99 ... fu_nld.pdf .
Domácí kino je cca 12 let staré, posledních cca 9 let nebylo používáné, komponenty vypadají v pořádku.
MÁM: základní jednotku s napájením, 4x malý reproduktor, 1 centrální reproduktor, subwoofer s vlastním napájením, (dálkový ovladač), ale nemám žádné kabely.
CHCI: Představoval bych si, že byste mi doporučili kde a jaké koupit spojovací elementy, poté jak zkompletovat soustavu,
abych mohl domácí kino mít vedle stolu a z něj si strčil jeden jediný jack do notebooku a užíval si hudbu.
Pokud tomu dobře rozumím, tak budu potřebovat jeden jednoduchý tip drátku, který si sám upravím (co se týče délky mezi jednotku a repráky),
který strčím do svorek - to je ok. Poté pravděpodobně budu potřebovat kabel se specifickými konektory mezi subwoofer a jednotku.
A nakonec mne zajímá výstup z jednotky do počítače.
Prosím, můžete mi poradit/doporučit řešení?
Pokud bude potřeba, mohu dodat ještě foto specifických míst soustavy.
Děkuju předem za odpovědi.

johnnyv
Kontaktovat uživatele:

Re: Domácí kino do počítače?

Příspěvek od johnnyv »

Zdravím,
mohu připojit ke kinu, které má jen HDMI, monitor s DVI konektorem?

Díky
JohnnyV

Odpovědět