Ahoj, zůstal jsem sám v baráku a rád bych si to udělal trochu hezčí, mám celkem prostorově výrazný obývák a chtěl bych si pořídit domácí kino, jelikož jde o větší prostor, tak asi jediná varianta je bezdrátová souprava - jsou v pohodě? Mám soundbar a přijde mi, že má trošku delay, tak z toho mám trochu strach...
Ve zvuku se vůbec nevyznám, poslouchám roky zvuk z TV nebo soundbaru za 1000Kč, takže jakýkoliv upgrade na 5.1 zvuk bude pro mě čisté kino.
TV je Philips pus7304 a podporuje Dolby Atmos (telku budu upgradovat brzo taky, 58 je malá na tenhle prostor).
Jestli mi někdo doporučí nějakou sestavu a hodí nějaké tipy, budu vděčný!
Přikládám foto prostoru (bordel neřeste, uklízela má nevěrná žena)
Díky moc
Domácí kino k TV do většího obýváku
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Domácí kino k TV do většího obýváku
znalí ti poradi
ja jen, ze v takovem holobyte nebude hrat dobre nic
ja jen, ze v takovem holobyte nebude hrat dobre nic
Ten prostor je extremne prazdny, tam nic rozumne hrát nebude.
Zatím bych se tam bál jen tlesknout. Jak radí kolegové, zaplnit a chcačky, nechcačky....aspoň koberec a nějaké měkké obrazy na zdi.
Hele ono to není tak strašný, ta místnost má cca 55m, ale z druhé strany je kuchyň a jídelní stůl a ta akustika není tak hrozná, poprosím o ty tipy na soupravu a zda má smysl bezdrát, když to pak bude stát za prd, tak tu místnost z této strany víc zaplním
Koupit cokoliv co uhraje limit tebou stanovené hlasitosti. Po pěkném zvuku sestavy tady vůbec nemá cenu chodit, 90% zvuku tam tahle místnost zabije.
Blejzr: Ale ano, je to tak strašný, akusticky je ta místnost doslova a do písmene tragická, v tomhle nebude hrát dobře nic, pokud s tou akustikou alespoň něco neuděláš.
O bezdrátech vůbec neuvažuj. Bude to chtít AVR (a k němu 5.1 či 5.0 repro) s nějakým DRC, jako třeba nějakej AVR Denon s Audyssey MultEQ XT a samozřejmě místnost alespoň nějak normálně zabydlet, koberec, nábytek atd.
O bezdrátech vůbec neuvažuj. Bude to chtít AVR (a k němu 5.1 či 5.0 repro) s nějakým DRC, jako třeba nějakej AVR Denon s Audyssey MultEQ XT a samozřejmě místnost alespoň nějak normálně zabydlet, koberec, nábytek atd.