Domácí zesilovač
Domácí zesilovač
Dobrý den koupil jsem repro bednu a kni jsem dostal tento zesilovač asi domácí výroby Tesla a nevím jak to zapojit na 3,5mm Jack a hlavně jestly je vše zapojení jak má bejt protože v tom jiskřilo když sem to Skousel propojit jak byl silnější Jack tak místo toho nastejni kabel jsem dal 3,5 mm Jack a vedou k tomu 3 kabilky ale na 3,5 mm Jacku jsou jen zase dva tak kam zapojit popřípadně ten 3 posílám fotky zesilovače a děkuji moc předem za radu
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Domácí zesilovač
covece, z prilozenych obrazku neni poznat lautr nic jak to zapojit
sorač jako ale bez schématu se v to nezorientuje ani svatej Petr, no možná jsem neznalec já to připouštím
Nejsem pyrotechnik, ale být na tvém místě, vyklidil bych prostor v okolí jednoho kilometru a přestřihnul červenej......pak už se jenom modlit!!!
neuraz sa prosim, ale ja by som tuto priserne dobastlenu a potenciaone aj nebezpecnu haraburdu rovno vyhodil. S tymto nema cenu sa zaoberat ani ked si “chudy student”
2-Bazi 36
taky na to koukám s tou velikostí trafa + kapacitou filtrace vs vachrlatý (mechan.způsob) zapojení by to už mohlo být docela o hubu, o možnosti požáru nemluvě.
taky na to koukám s tou velikostí trafa + kapacitou filtrace vs vachrlatý (mechan.způsob) zapojení by to už mohlo být docela o hubu, o možnosti požáru nemluvě.