Jo tomu říkám čistý analog a pořádná strojovna pod kapotou Podobný model na servis jsem tu měl a upřímně jako majitel bych do toho nešel pokud to tedy nechceš jako dekoraci a na pouštění pohádek Myslím, že masově vyráběný pro-ject není tak špatný a jsou to gramofony v podstatě bez starostí...
Je to automat, co bys chtěl? Vypadá to komplikovaně, ale je to vše docela bytelně provedené, žádné chatrné plasty. S Pro-Jectem navíc určitě nebude taková zábava.
haha. Čemu říkáš zábava ? To já vím, že to je automat ale prostě krám. Na seriozní poslech fakt ne. Kdybych nechtěl gumičkofon tak koupím nějaký lepší Direct drive.. Ale tohle ? Tisícovku si nech, místo toho si kup nějaké CD nebo zajdi na dobrou večeři
Analogservis, nebuď foňa, tyhle stroje přežijí vše, pro-ject jsem měl ,předražený hifi. Dual jsem měl a žádný problém. Mám gramofon Akai AP 206C a ten hraje hodně dobře s přenoskou ortofon red. Dál nepůjdu,protože, gramo deska je nic moc proti CD.
No tak jo, ale mohl se s tím bavit za dlouhých zimních večerů, aby ten orloj rozpohyboval a hrát to určitě bude, když tomu dá řádnou péči, lásku a přenosku.