Cau ahoj,
potrebuju poradit. Chtel bych zapojit dve zvukovy karty do jednoho kompu. Nevim, jestli je to technicky OK, ale predstavuju si to takhle:
Mam SB X-Fi HD a Lexicon Alpha. Soundblaster ma fajn vystup, celkem dobry ASIO pro prehravani, jenomze ma priserny vstup a Lexicon ma zase celkem dobry vstup, jak na mikrofon, tak na kytaru napriklad.
Pouzivam ASIO4ALL, kde se da v pohode nastavit vstup a vystup z ruznych zdroju a vsechno to jede "realtime".
Jenomze, abych to neprehnal. V kompu uz se zobrazuje integrovana zvukovka, zvukovky na Navidia kartach, Soundblaster. Ted se chystam tam pichnout svuj stary Lexicon.
Bude to fungovat? Nebude to necemu vadit? Nahravat budu v klasickym DAW, konkretne Reaper, ale to je asi celkem fuk.
Diky!
AK
Dvě zvukové karty USB
Re: Dvě zvukové karty USB
Pokud nebude nějaký nepředpokládaný softwarový konflikt (zkus googlovat konkrétní zvukovky), tak by to obvykle vadit nemělo. Sám mám interních a USB zvukovek v PC několik (ale jiné než ty) - pro různé programy nastavené jiné vstupy/výstupy... A vše v pohodě.
OK, tak super. Zkusím a kdyžtak potom dám info.
Díky
AK
Díky
AK
Tento dotaz bych směřoval spíše na Audiozone.cz
https://www.audiozone.cz/zvukove-karty/
https://www.audiozone.cz/zvukove-karty/
Vadit by to nemuselo ,pokud bude vše správně inst. a nastavené. Každopádně on-board (integrovanou pravděpodobně realtek) zvuk. kartu "pokud ji nepoužíváš" - můžeš odinstalovat,tj.zcela odebrat ze systému a nakonec i zakázat v biosu. Tím se jedné zbytečné zv. dokonale zbavíš.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Integrovanou vypnout v BIOSu a další nežádoucí zakázat ve správci zařízení.
Ano správně ,aj tak sa dá. 

Jo, to bych i zakázal, ale neudělal jsem to proto, že na druhým systému mám letecký simulátor a pokud bych změnil hw konfiguraci, tak bych zas musel aktivovat všechny koupený letadla a doplňky 
Jinak, kombinace normálně funguje a díky za názory!

Jinak, kombinace normálně funguje a díky za názory!