Cece nevim zda ti to pomuze, ale v prodejne elektrosoucastek jsem zakoupil takove "U" ferity o velikosti -sire 6 x 3cm nozky a kruhovem prumeru 1cm -zakoupil jsem jich 8ks a okolo te sire jsem omotal napajeci kabely a nozickama (3cm) jsem k sobe obracene (do "O") ty oba ferity spojil sekundakem.... jako ve vysledku to udelalo dost... ale ty asi chces neco vzhledoveho.... me ferity obejmou kabel o prumeru 4cm, ale na omotani klas. snury ve 2x 4 smyckach (na 2x "U" feritech) procisti dost a je to hozene za hifarnou mimo dole, ale to neovlinovalo jine kable....
Pak jsem prikoupil (take ve vyprodeji) 40ks malych hranatych "E" feritu cca 1.5cm x 1cm a tloustce 0.5cm a s temi tu obcas laboruji a vselijak kombinuji co to udela.......
ty male me vysli na 40hal/ks a velke U 5kc/ks
Treba jsem zkusil na signalovem kablu to vrazit a efekt byl, ze se mi zdetailneli a zaostrili nastroje a zvysili basy (logicky) ale vysky uz nebyli tak pekny a podobny efekt meli i na silovych kablech.....
PS to jsem laboroval se zesikem Marantzem pac ty basy tam fakt chybeli, ale porad to nebylo ono ackoliv jsem je vrazil vsude
K dnesnimu datu jsou jen na napajecich kablech, protoze na ostatni kabelazi je to o nicem, ale aspon jsem neco zkusil.... protoze nechtel jsem jit do SW -pac bych musel brat nejaky hodne drahej, aby se to vyplatilo a nelitoval bych. A nikde jsem nevidel, ze by nekdo krome me daval ferity na signalove ci silove kabely
Mozna misto lepeni tech dvou ci vice "U" feritu k sobe muzes pouzit jinou metodu a to treba svazani snurou, gumou apod.... myslim si ze ty hrube ferity pochytaji kdejaky binec. Ale verim, ze pracka je pracka....
ale co mohu ocekavat za vysledek za pracku okolo 10.000 oproti kvalitni za cca 70k a vice :/ to je bez debat