Dnes jsem si přečetl recenzi na audiodromu http://www.audiodrom.cz/recenze/zesilov ... ml?start=1, kde recenzent chválí simulaci multikanálu ze dvou repro prostřednictvím NEO: 6.
Také bych to rád vyzkoušel. Je to možné prostřednictvím nějakého plug inu provozovat ve Foobaru 2000? Jak to nastavit? Ppkud ne, lze to u jiného kvalitního software přehrávače?
Moc díky za rady.
Foobar 2000 a simulace DTS NEO:6
Re: Foobar 2000 a simulace DTS NEO:6
Nic takového pro FB není.
Dolby ProLogic je opravdu o ničem, jak se píše v recenzi, to je jen takové "rozmazané obarvení" sterea.
Pokud se jim v tom receiveru něco povedlo tak, jak se o tom píše, může to být zajímavé. Kdysi jsem měl taky takový nápad pokusit se převést multikanál v Adobe Audition do prostorového sterea pomocí určité finty (mělo zachovat přesnou lokalizaci s expanzí mimo repro), než jsem to ale stihl zrealizovat, měl jsem doma multikanál a tudíž to pak padlo, už nebyla motivace a čas. Princip i smysl je zcela jiný než u prologicu.
Každopádně by stálo za to si to poslechnout, ovšem ta cena...
Dolby ProLogic je opravdu o ničem, jak se píše v recenzi, to je jen takové "rozmazané obarvení" sterea.
Pokud se jim v tom receiveru něco povedlo tak, jak se o tom píše, může to být zajímavé. Kdysi jsem měl taky takový nápad pokusit se převést multikanál v Adobe Audition do prostorového sterea pomocí určité finty (mělo zachovat přesnou lokalizaci s expanzí mimo repro), než jsem to ale stihl zrealizovat, měl jsem doma multikanál a tudíž to pak padlo, už nebyla motivace a čas. Princip i smysl je zcela jiný než u prologicu.
Každopádně by stálo za to si to poslechnout, ovšem ta cena...