Funkčnost TuneIn na různých přehrávačích

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Miro_CZ
Příspěvky: 193
Registrován: 19 pro 2017 21:22
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Funkčnost TuneIn na různých přehrávačích

Příspěvek od Miro_CZ »

Ahoj,

dlouhodobě řeším problém se službou TuneIn, kdy mi některé stanice na AVR Onkyo TX-NR676E hlásí Playback Error, ale například na PC normálně hrajou, takže stanice určitě funguje. Nevím jestli je to problém obecně u AVR/síťových přehrávačů, nebo jestli je to specificky problém u Onkyo, protože jsem na netu našel další lidi s různými modely Onkyo a všichni tyto problémy mají. A koukal jsem, že například Denon do své aktuální řady AVR už ani nedává FM/DAB, ale spoléhá se pouze na TuneIn, takže by mě zajímalo, jestli to třeba na Denonu funguje lépe.

Rád bych vás požádal o laskavost - můžete prosím na svých různých přehrávačích zkusit spustit například tuto stanici https://tunein.com/radio/Christmas-FM-1067-s117270/ ? Ta mi aktuálně na PC funguje v pořádku, ale na AVR mi hlásí Playback Error.

Pokud máte nějaké řešení, budu za něj určitě rád! Předem děkuji.

Mima
Příspěvky: 6
Registrován: 07 pro 2020 11:20
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Funkčnost TuneIn na různých přehrávačích

Příspěvek od Mima »

Na Yamaze R-N803D jde. Byly ale prý také problémy, myslím v loňském roce. Lidi si museli zaplatit nějaký poplatek
přímo u TuneIn. Tipoval bych to, že výrobci zaplatí za své přístroje licenční poplatek na nějakou dobu, no a když
dojde, zákazníku plať....
Přílohy
FM.2.jpg

Mima
Příspěvky: 6
Registrován: 07 pro 2020 11:20
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Funkčnost TuneIn na různých přehrávačích

Příspěvek od Mima »

Pohledej to na Googlu, tu diskuzi. Lidi tam psali jakým způsobem zaplatit. Nebylo to moc.:-)

ayman
Příspěvky: 82
Registrován: 06 bře 2016 22:49
Kontaktovat uživatele:

Re: Funkčnost TuneIn na různých přehrávačích

Příspěvek od ayman »

Tak tato stanice na mém streameru Pioneer NA-30ae funguje.

axton
Příspěvky: 25
Registrován: 16 zář 2012 19:44
Kontaktovat uživatele:

Re: Funkčnost TuneIn na různých přehrávačích

Příspěvek od axton »

Zdravím na mém obyčejném Hama dit 2010 taky v pohodě

IMG_20201221_141945.jpg

Uživatelský avatar
Miro_CZ
Příspěvky: 193
Registrován: 19 pro 2017 21:22
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Funkčnost TuneIn na různých přehrávačích

Příspěvek od Miro_CZ »

Mima: To je zvláštní, Yamaha je de facto Onkyo i ta aplikace vypadá stejně, ale asi je teda problém někde jinde. Co se týče poplatků zkoušel jsem to hledat a nic jsem nenašel :( Je ale zvláštní, že některé stanice jdou a jiné nejdou. Skoro mi to až připadá, jako by to třeba streamovali v nějakém formátu, které to Onkyo nezvládá dekódovat.

Ptal jsem se na to ještě na jiném fóru a tam kromě jiných značek jako Denon, Marantz, Pioneer, na kterých to funguje normálně, tak mi tam píše ještě člověk, který má Onkyo TX-8390 a taky mu tato stanice prý funguje. Takže z toho bych usuzoval, že to nebude o licenčních poplatcích za celou značku.

axton
Příspěvky: 25
Registrován: 16 zář 2012 19:44
Kontaktovat uživatele:

Re: Funkčnost TuneIn na různých přehrávačích

Příspěvek od axton »

Miro
Při vyhledávání tvou vybrané stanice (k hamě používám mobilní aplikaci Undock), se tato stanice ukáže v seznamu vyhledaných 2x
Z toho právě jedna nejde spustit a píše mi to, že nemám oprávnění.
Ta druhá jede, viz foto displeje streamru Hama v mém předchozím příspěvku.
Možná znovu zadej vyhledávání a třeba i tobě to najde zvolenou stanici 2x a z toho jedna ti pojede.
Přílohy
IMG_20201221_145104.jpg

Uživatelský avatar
Miro_CZ
Příspěvky: 193
Registrován: 19 pro 2017 21:22
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Funkčnost TuneIn na různých přehrávačích

Příspěvek od Miro_CZ »

axton: Když to je to - já když v tý Onkyo aplikaci zadám hledat libovolnou stanici, tak mi to píše, že to nic nenalezlo. A to včetně těch, které mám uložené (například Evropa 2). Takže já vyhledávám jen přímo na stránkách tunein.com a tam si je přidávám do svých oblíbených stanic a následně spouštím na receiveru, který něco spustí a něco ne..

axton
Příspěvky: 25
Registrován: 16 zář 2012 19:44
Kontaktovat uživatele:

Re: Funkčnost TuneIn na různých přehrávačích

Příspěvek od axton »

Chápu a mrzí mě, že více poradit nemohu.
Jediné,co bych já za sebe zkusil, dát Onkyo do továrního nastavení,jako bys jej přinesl z obchodu. Třeba i na pár minut odpojit od přívodu elektrické energie a poté zkusil vše nastavit od začátku.
Možná bude mít i někdo jiný přínosnější radu
Přeji ti, ať se ti zadaří

Uživatelský avatar
Miro_CZ
Příspěvky: 193
Registrován: 19 pro 2017 21:22
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Funkčnost TuneIn na různých přehrávačích

Příspěvek od Miro_CZ »

Tak jestli se budu o svátcích nudit, zkusím ještě to tovární nastavení. Ale zatím jsem spíš nakloněnej tohle někomu prodat a zkusit nějakou jinou značku. Ono celkově mi přijde, že všechny tyhle "NET" funkce tomu fungujou dost pochybně. Například se běžně stává, že se Onkyo přestane na domácí síti hlásit jako Airplay zařízení a musím ho vytáhnout ze zásuvky, chvilku nechat odpočinout a znovu zapojit. Případně se jako Airplay hlásí, ale při pokusu o přehrání něčeho z mobilu to nehraje, nebo to extrémně dlouho načítá než začne přehrávat (což není úplně typické pro Airplay, který normálně na všech zařízeních funguje naprosto bezvadně).

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti