Zdravím
Jsem naprostým nováčke co se týče gramo.
Podařilo se mě ukořistit Gramo Micro Seiki MR 311 ale bohužel tam není stilus.
Když už budu kupovat tak bude lepší zainvestovat do nějaké lepší celé přenosky nebo vzít jen ten stilus ?
Rád si nechám poradit.
Budu taky kupovat novej řemen tak kdyby někdo věděl rozměr tak budu rád. Když jsem to rozdělal tak tam žádnej nebyl.
Gramo Micro Seiki MR 311 - jakou přenosku ?
Re: Gramo Micro Seiki MR 311 - jakou přenosku ?
máš celkem slušný vintage aparát ale s tou náhradou může byt trochu problém - přenoska drží na jediném centrálním šroubu, není to standartní půlpalec 1/2" 12.6mm, ne, pokud je k sehnání origoš stylus (hrot) použil bych tento nehledě již na to že vyjde levnějc než komplet
řemen odhaduji na plocháč vedoucí z kladky motorku na subtalíř, délka se měří "špagátovou metodou"
(již se tu řešilo asi 3x) a objedná někde na e-shopu
řemen odhaduji na plocháč vedoucí z kladky motorku na subtalíř, délka se měří "špagátovou metodou"
(již se tu řešilo asi 3x) a objedná někde na e-shopu
Ten centrální šroub nedrží vložku, ale plíšek, na který se vložka přišroubuje a tam je klasický 1/2".
ano ? ok dosud jsem se nesetkal ale furt se něco učíme, dík
Přesně jak píše ma1ko. Dneska jsem koupil vložku Ortofon 2M Red a sedla tam v pohodě.
Řemen je stejný jak má Technics SL-D2 takže v pojodě jde sehnat. Už to šlape. Ještě doladit ramínko a půjde se na kosmetiku.
Řemen je stejný jak má Technics SL-D2 takže v pojodě jde sehnat. Už to šlape. Ještě doladit ramínko a půjde se na kosmetiku.