Gramo Pro-Ject - vůle na raménku
Gramo Pro-Ject - vůle na raménku
Kdo má prosím zkušenost s gramo Pro-Ject, popř. Tesla NC 500, mám problém s uložením raménka na Pro-Ject 1.9. Raménko je hodně podobné tomu, kterým byl osazován NC 500, tedy co se týče "jehlového" uložení. Zjistil jsem, že v uložení raménka, konkrétně ve vertikálním uložení, tedy na horním a spodním hrotu je vůle. Prostě ve chvíli, kdy uchopím raménko, tak to nepatrně zachrastí v místě tohoto uložení (a je to slyšet v reproduktorech). Jedná se o vadu vzniklou opotřebením? Spodní a horní hrot je uložen v "důlcích", na kterých je vidět závit. Znamená to, že lze toto uložení nějak dotáhnout? Nebo je potřeba vyměnit celé raménko? Věděl by někdo na koho konkrétně se mám obrátit? Děkuji předem za každou odpověď.
Re: Gramo Pro-Ject - vůle na raménku
Asi ti nezbude nic jiného, než zkusit zavolat do SEV Litovel - možná ti poradí.
Díky, oslovil jsem prostřednictvím SZ Renowna a ten mi vše dokonale vysvětlil. Obrátil jsem se také na SEV Litovel, abych sehnal "klíč" na dotažení raménka. Děkuju mockrát Renownovi za ochotu a za radu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Měl bych také zájem o tenhle klíč. Spomínaný problém jsem také několikrát řešil, zhotovil jsem si ki tomu přípravek, protože jinými nástroji se ty šroubky s hrotovým ložiskem zmrší.
Ten klíč by byl to pravé.
Ten klíč by byl to pravé.
Prodává jej AQ http://www.aq.cz pod názvem Adjust it, cena je 699 Kč