Zdravím,
prosim o radu, nedávno jsem si poridil spise ze zvědavosti gramofon Technics SL-DD33, vybiral jsem spise podle dostupných recenzi ceny a vzhledu... koupil jsem si první desku a od té doby si dělám radost alespon jednou deskou do měsíce, nejenom zvuk, ale i přebal vůně.... proste i když hudbu mam v pc na YouTube tenhle hmatatelny zpusob mě uchvatil... Abych se vratil k mému dotazu, jako zesilovac používám domaci kino, doufam, že to nikoho neurazí, chystam se obmenit

jelikož gramofon nema vestavěný předzesilovač objednal jsem si nějaký na internetu, funguje jak má hraje to pěkně, ted jsem si pořídil , doufam, že opět někoho neurazim... z Číny lampovy predzesilovac od Duke audio, a konečně můj problém je v tom, že zvuk spíše pokud je skladba hlasitejsi pusobi prebuzene a nikde po cestě není možnost hlasitost snížit , samotný předzesilovač bude asi ok, má i možnost přepnutí na obyčejný linkový vstup a pokud k němu připojím externí zdroj audio, zvuk je ok... existuje možnost ponížení signálu z gramofonu... a ještě jedna otázka jakou a kde bych sháněl novou přenosku do zmiňovaného gramofonu... předem děkuji za odpovědi a ještě jednou podotýkám , že nejsem problematiky znalý... takze jestli. píši nějaké nesmysly tak se předem omlouvám