Hifi - zesilovač

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
fb_roman7
Kontaktovat uživatele:

Hifi - zesilovač

Příspěvek od fb_roman7 »

Dobrý den, mám několik dotazů.

1, Mám repro, které bych si chtěl nechat a začalo mě zlobit hifi. Tedy je zde hodně špatný signál rádia. Chtěl bych udělat změnu, ale trápí mě napojení aktuálních reproduktorů na novou hifi soustavu.

Zasílám aktuální napojení. Dá se zde použít nějaká redukce?
20240130_133148.jpg

2, Jaké Hifi byste doporučili do 12.000kč? Mělo by umět internetové rádio a bluetooth.

Děkuji

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Hifi - zesilovač

Příspěvek od Pesi »

Ahoj, člověče, moc tomu nerozumím 🙂. To na té fotce máš? Redukce se dá udělat ( možná i koupit) na všechno. Ovšem máš tam nějak moc kabliků 🙂

jardalukas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jardalukas »

Jak tak na to koukám, tak na výstupu L kanálu máš zapojeny dva reproboxy. Pokud jsou reproboxy stejné, tak na L výstupu máš poloviční impedanci. Naprosto nevhodné a pro zesilovač nebezpečné.

fb_roman7
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_roman7 »

Je to spojeno s ca 6 reproduktory na ozvučení středně velké místnosti. Poradíte, jak z z těch drátů udělat něco, co se dá napojit do většiny hifi soustav? Díky

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

No chlape, spletl sis asi fórum. Jaké cca? Ty repro mají nějakou impedanci ( odpor) , to bys tam neměl placat jak tě napadne🙃..... Jestli to chceš takhle, tak to odhol, dvojité dráty smotej, sletuj, a na konec pridelej konektory jaké budeš potřebovat až něco koupíš a koukneš dozadu.
Pokud to bereš takto "cca", tak se s tím asi moc neparej. Ale nedopadne to nejspíš dobře. Nějaké bastlirske fórum navštiv.

ayman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ayman »

Tak to je dobrej punk 😁 aneb našinec si vždy poradí 🤣 6 reproduktorů 🤣

Odpovědět