Hledám registrovaného na Hi-Fi Passion .cz
Hledám registrovaného na Hi-Fi Passion .cz
Není někdo z Vás registrován na českém fóru HiFi Passion.Chtěl bych navázat kontakt se členem fox-25 .
Je tam velmi těžká komunikace ze správcem.Nemám ani po několika dnech od něj zprávu,jak se registrovat,když to normálním způsobem nebylo úspěšné.Díky za pomoc.
Je tam velmi těžká komunikace ze správcem.Nemám ani po několika dnech od něj zprávu,jak se registrovat,když to normálním způsobem nebylo úspěšné.Díky za pomoc.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám registrovaného na Hi-Fi Passion .cz
Ani mně se to nepodařilo.Je to uzavřená společnost.
je tam sice plno uzitecnych informaci ale jinak sem fungovani toho fora nikdy nepochopil...
Vy to zrejme neviete, ale toto forum vzniklo po tom, že sa tamten admin nezmestil do kože. Do žiadosti o registráciu musíte uviesť, že búdky Xavian +Velodine + nad + sony je tá najvyváženejšia zostava aká sa dá postaviť. Užitočná informácia je, že je za pár korún, no s prehľadom porazí svetové referencie takmer v akýchkoľvek cenách. A basy? Basy sú neprekonateľne čisté, myslím, že momentálne najlepšie v československu
Skúsim, či mi ešte funguje registrácia.
Skúsim, či mi ešte funguje registrácia.
tak čo to treba? Ide mi to.
Díky všem za příspěvky.Rád bych jen navázal kontakt s účastníkem fox-25.Má poslední příspěvek v tomto vlákně:
http://www.hifipassion.com/hifi/index.p ... 11&page=-1
Chtel jsem trochu pomoci, ale David me predbehl a uz na to forum napsal, tak snad prijde odpoved...
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak jak to dopadlo, ozval se Ti? Koukal jsem, ze ten prispevek, co jsem tam postnul, byl smazany. Asi se adminovi nelibil, kdyz jsem tam uvedl odkaz na Hifinazory.jirie píše:Díky všem za příspěvky.Rád bych jen navázal kontakt s účastníkem fox-25.Má poslední příspěvek v tomto vlákně:
Bohužel mi zatím dotyčný fox-25 neodpověděl.Snad admin také necenzuruje i soukromé zprávy 
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Tam se neda poslat soukroma zprava. Nebo ja aspon nevim jak. Takze jsem tam napsal pod jeho prispevek s odkazem na jeho osobu.
To Mamut
Nemyslel jsem to vubec nejak osobne ci zle. Ale treba se ho to dotklo. nevim
To Mamut
Nemyslel jsem to vubec nejak osobne ci zle. Ale treba se ho to dotklo. nevim
On je opravdu přecitlivělej,mám také svoje zkušenosti,člověk si jen tak trošku ze srandy štouchne a pak je to fuč
To: jirie
googel mi vygeneroval jeho nick i na jiném foru a myslím si,že to bude podle jeho zálib určitě on.Poslal sem ti SZ s jeho adresou tak ho prubni.
To: jirie
googel mi vygeneroval jeho nick i na jiném foru a myslím si,že to bude podle jeho zálib určitě on.Poslal sem ti SZ s jeho adresou tak ho prubni.
Díky přátelé.Už to je.Spojení s Fox - 25 navázáno.Bohužel Technics RS B 100 je již v háji