Hledám stereozesilovač

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
araner
Kontaktovat uživatele:

Hledám stereozesilovač

Příspěvek od araner »

Přišel jsem k podlahové reprosoustavě, stavěné podomácku někdy na konci 80. let. Reproduktory by měly mít specifikaci 4Ω a 100W. Nemá někdo k prodeji nějaký starší, ale stále slušně hrající stereozesilovač (přehrávač mám) s vhodnými parametry, cca do 2-3tis. Kč? Projížděl jsem bazary, ale nic mě tam momentálně neoslovilo...

darken76
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledám stereozesilovač

Příspěvek od darken76 »

Mám jeden zachovalý Harman/Kardon PM645Vxi,2x70W.Myslím,že k těm bednám výkon tak akorát.Mám k němu i pěkný tuner TU911.
Cena za zesík 1900-,za tuner 800,-
V případě zájmu nafotím.

araner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od araner »

Zajímavá nabídka :-) Duší jsem Harmanista (i ten přehrávač co si suším je H/K), takže mě to oslovilo (spíš jen ten zesilovač, tuner je fajn, ale nevyužil bych ho asi) :-) Rozmyslím se, fotky bych ocenil ;-)

darken76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darken76 »

Zesík mám u rodičů,tak se tam během víkendu otočím a nafotím ho.Nejpozději v pondělí pošlu.
Měl jsem celou sestavu H/K,k tomu tuneru a zesíku ještě cd HD300,ale ten už načítá jak kdy a jak co a optika do něj je nesehnatelná,tak když jsem se stěhoval od rodičů,pořídil jsem sestavu novou.Ale s H/K jsem byl spokojen a občas,když se stavím u rodičů,si to ještě pustím.

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Za ty penize je dost dobry Transiwat 140 Studio, mel jsem ho par let a v dobe, kdy letelo domaci kino jsem si poridil za nejakych 11-12tis receiver Yamaha o kterem jsem si myslel, ze si vyrazne polepsim i ve stereu, hodne me ta Yamaha zklamala, Transiwat ji dal zvukove hodne na prdel... :-)

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

TW140 by mohl být adekvátní volbou...výkon a impedance pasuje na boxy, záleží rovněž na osazení, použitých repro, výhybkách, citlivosti apod...
je to však model předrevoluční (1989) a tedy přípojky má výhradně DIN (5-pin) což může trochu komplikovat napojení CD, tuneru a decku,
dnes bez vyjímky CINCH. To jsou kosmetické úpravy. Jako alternativu II starší vintage Pioneer stříbrňák SA 7500, SA 7800, SA 8500.
Obrázek

darken76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darken76 »

Tak fotky už máte v mailu.

Odpovědět