Zdravím všechny
Poprosím o radu, zda má někdo reálnou zkušenost
Chtěl jsem vyzkoušet TIDAL a zakoupil starší streamer iEAST m30 soundstream pro
Všechny telefony i tablety v domácnosti jsou se systémem android.
Bohužel se ani na jednom nedaří v aplikaci zařízení iEAST najít a spárovat.
Nelze to ani po připojení k jeho sítí iEAST 552 C
Díval jsem se i na YouTube, ale videa, kde tento streamer ukazují, tak aplikace je zřejmě původní a tato aktuální je už vzhledově jiná a zdá se, že i nefunkční.
Nelze v ní potvrdit ani odeslání zpětné vazby, ani přiřadit vlastní domácí síť.
Kolonky na vyplnění tam jsou, ale po vypsání nejde nic potvrdit.
Úplně totožně vypadá i aktuálně aplikace pro AudioCast, kterou jsem taktéž zkusil a se stejným výsledkem.
Předchozí majitel používal streamer s jablkem a neměl problém.
S androidem a aktuální aplikaci je bohužel přístroj nepoužitelný.
Dokázal by prosím někdo poradit, jak iEAST s androidem zprovoznit, aby fungovalo Spotify, TIDAL a internet rádia?
Děkuji za každý návrh.
IEAST m30 soundstream pro - aplikace pro android
Re: IEAST m30 soundstream pro - aplikace pro android
základní začátečnická chyba při nákupu zařízení z druhé ruky je nevyzkoušet funkčnost a spolehnout se na prodávajícího "že s tím neměl problém" - ber to tak že sis právě zaplatil první lekci v předmětu finanční gramotnost 
mcm
Věřím že předchozí majitel problém neměl, jelikož jsem streamer vyzkoušel jinde s Apple produktem a opravdu v pohodě.
Problém je s aplikací pro android, která prostě nefunguje, nic víc, nic míň.
Po domluvě s prodávajícím, se mi on sám nabídl, že nevidí problém s tím, vzít si přístroj zpět a vrátit mi celou kupní cenu.
Navíc já z moravskoslezského kraje a prodávající z Čech, takže vyzkoušet jsem neměl jak.
Chápu že, dnešní doba je plná podvodů ze všech možných stran. Nicméně já měl tedy štěstí na slušného člověka
I kdyby mě prodejce poslal do háje, těch pár korun, co streamer stál, by mě opravdu nezruinovalo.
Bylo to jen na zkoušku toto TIDALu
Kdyby se to ujalo, dal bych si jej do ložnice a do obýváku pak koupil třeba nový Wiim ultra.
Ale jo, beru to od tebe, že jsi tím chtěl dát na jevo, ať si každý dává pozor na to, co a od kupuje z druhé ruky, na dálku, bez předchozího odzkoušení.
Věřím že předchozí majitel problém neměl, jelikož jsem streamer vyzkoušel jinde s Apple produktem a opravdu v pohodě.
Problém je s aplikací pro android, která prostě nefunguje, nic víc, nic míň.
Po domluvě s prodávajícím, se mi on sám nabídl, že nevidí problém s tím, vzít si přístroj zpět a vrátit mi celou kupní cenu.
Navíc já z moravskoslezského kraje a prodávající z Čech, takže vyzkoušet jsem neměl jak.
Chápu že, dnešní doba je plná podvodů ze všech možných stran. Nicméně já měl tedy štěstí na slušného člověka
I kdyby mě prodejce poslal do háje, těch pár korun, co streamer stál, by mě opravdu nezruinovalo.
Bylo to jen na zkoušku toto TIDALu
Kdyby se to ujalo, dal bych si jej do ložnice a do obýváku pak koupil třeba nový Wiim ultra.
Ale jo, beru to od tebe, že jsi tím chtěl dát na jevo, ať si každý dává pozor na to, co a od kupuje z druhé ruky, na dálku, bez předchozího odzkoušení.
Ahoj, vyzkoušej apku BubbleUPnP (lze bezplatně nebo placenou za nějaký šušně, která toho nabídne více). Takto přehrávám qobuz přes letitý TEAC, tidal je v nabídce taky. Určitě bych vyzkoušel i Wiim home APP, třeba ho v ní uvidíš.
Kofim
Moc děkuji za tipy
BubbleUPnP iEAST našel. Apka od Wiim úspěch nepřinesla
Nicméně se po hledání na webu podařilo najít starou původní aplikaci iEAST play a nainstalovat a povolit jí, jako aplikaci třetí strany a s tou už streamer funguje v pohodě.
Moc děkuji za tipy
BubbleUPnP iEAST našel. Apka od Wiim úspěch nepřinesla
Nicméně se po hledání na webu podařilo najít starou původní aplikaci iEAST play a nainstalovat a povolit jí, jako aplikaci třetí strany a s tou už streamer funguje v pohodě.