Ahojte,
chcem sa poradiť s niekým, kto má skúsenosť s In-wall zostavou.
Mám doma skriňovú stenu ako na obrázku. Soundbar mi nevyhovuje a rieším nad zriadením základného domáceho kina, lebo potrebujem zapojiť viacero vstupov, kde je aj gramec, DVD atď. Klasické repro nemám veľmi kam dať a ani sa mi nepáčia a nehodia.
Preto uvažujem nad In-wall riešením do tej drevotriesky. L+R repro vedľa TV a 1 center pod TV.
Za tou drevotrieskou je SDK stena s klasickou vatou a za tým taký malý sklad. Cavity medzi drevotrieskou a SDK stenou je cca 30cm otvoreného priestoru. Tá drevotriesková zástena má rozmer cca 150x200 cm.
Ako základ som našiel na amazone MICCA M-8S ako L+R repro a MICCA M-CS ako center, plus k tomu reciever, niečo ako Denon AVC-S670H.
Otázka do diskusie:
Máte niekto skúsenosť s tekýmto riešením? Nebude veľmi rezonovať celá skriňa, aj keď tam nemám žiadne sklenené dvierka? Stačí pre tie repro toľko miesta? Nebudú sa repro medzi sebou "biť" keď ústia do rovnakého otvoreného priestoru bez izolácie? Nebude mi to z druhej strany veľmi hučať do bytu?
Ďakujem.
Odpovede ako mám investovať pomaly 2000€ radšej do niečoho iného ma veľmi nezaujímajú, podstatou je spôsob riešenia. Nanajvýš ak má niekto skúsenosť priamo s výberom MICCA repro, tak ocením uživateľskú recenziu, ale odborné pohľady od stola ma fakt nezaujímajú.
In-wall zostava v skriňovej zostave
- jarda_k_2005
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: In-wall zostava v skriňovej zostave
Ahoj! Podobné téma řeší na vedlejším foru člen Luikas. Koukni tam. Jrd