Inzertní podvodníci

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
jirie
Kontaktovat uživatele:

Inzertní podvodníci

Příspěvek od jirie »

Jsem nucen otevřít tohle vlákno. Kolega mě přátelsky upozornil, že někdo poptává repro ProAc na bazaru Melissa. Odpověděl jsem inzerentovi, ale teprve když mi došla odpověď kostrbatou češtinou tak mi to docvaklo :oops:
Neznáte někdo tento e-mail: thenamaris@seznam.cz
Díky za poznatky.

Leny635
Kontaktovat uživatele:

Re: Inzertní podvodníci

Příspěvek od Leny635 »

Pozor na derick harrison !!!
Prodávám Marantz NA 7004 s Casea převodníkem a tenhle pitomec mi napsal, že ho chce a že je z Kanady a chce ho pro syna k narozeninám, který pracuje v Nigérii. Čekal jsem, jak to ze mě dostane, když to nepošlu dokud nedostanu peníze. Takže, finta je taková, že potřebuje to odeslat ještě před jeho narozeninami, samozřejmě že peníze hned posílá.

Na tohle snad nikdo nemůže skočit :D

magy1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magy1 »

prosim vas hadam nenaletite takymto podvodnikom u mna to skusali dokonca ked som predaval stenata

Hans20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans20 »

Taky to zkoušel. Dokonce mi i poslal falešný mail s hlavičkou PayPal o zaplacení.

Tohle se dnes objevilo na bazaru HiFi online:

DOBRY DEN.REAKCE NA INFO!!!NEDEJTE SE ZLAKAT EUREM NEBO DOLAREM Mr.HARISON NEJVECSI SMEJD.BOHUZEL,PO VSEK SVYCH SKUSENOSTECH S PRODEJEM JSEM SE NECHAL NAPALIT,ZASLAL JSEM CD PREHRAVAC AZ DO NIGERIE POSTOVNE MNE STALO 1800KC A JESTE BYL TAK DRZEJ ZE CHTEL PO MNE POPLATEK ZA CLO.JE TO MOJE CHYBA JA VYM,ALE CHYBAMA SE CLOVEK UCI.DAVEJTE SI POZOR.IGNOROVAT-IGNOROVAT-IGNOROVAT.

Co dodat, posílat něco na dobírku do Nigérie je teda odvaha :lol:

Odpovědět