Jak na reverzní Image CD ?
Jak na reverzní Image CD ?
Dostal jsem od přítele na flešce CD rozkouskované na jednotlivé tracky + CUE.
Existuje SW pod Windows XP, který je opět převede na image tohoto CD, tj. všechny tracky pohromadě ?
Existuje SW pod Windows XP, který je opět převede na image tohoto CD, tj. všechny tracky pohromadě ?
Re: Jak na reverzní Image CD ?
Potrebujes to vypalit? Ak ide len o to, tak *.CUE otvoris v Nerovi a vypali ti to. Druha moznost by bola otvorit to v Nerovi a dat z toho spravit image (*.ISO) na HDD. Ine riesenie ma takto narychlo nenapada.
Možná jsi už někdy slyšel o programu Foobar. Je to jedna z jeho funkcí.
Vypalovat nechci - celou diskografii mám jako Image ve Flacu,
tohle jediné by nebylo a to mne

tohle jediné by nebylo a to mne
Uprimne povedane, neviem, kde by som hladal nastavenie, aby to "nesekal" po trackoch. Ale co som googlil, tak toto vyzera pouzitelne http://www.hydrogenaudio.org/forums/ind ... t&p=303428noaid píše:Foobar. Je to jedna z jeho funkcí.
Treba zvolit moznost Generate Multi-track files:

CUETools funguje k mojej plnej spokojnosti.
Jo. Když to nejde polopatě, zkusíme bagr.Odar píše:Uprimne povedane, neviem, kde by som hladal nastavenie, aby to "nesekal" po trackoch. Ale co som googlil, tak toto vyzera pouzitelne http://www.hydrogenaudio.org/forums/ind ... t&p=303428noaid píše:Foobar. Je to jedna z jeho funkcí.
Treba zvolit moznost Generate Multi-track files:
noaid --> BTW ked uz tocime o tomto. FLAC udajne podporuje aj to, ze jeho sucastou je aj *.CUE file (nie je to ako samostatny subor). S takym niecim si sa nestretol? Ja som to len cital na nejakom fore, ze aj to je moznost (ale asi sa to vacsinou dava stale osobitne *.CUE + *.FLAC / *.APE a podobne).
Ano, nejen flac, ale i wv či ape.Odar píše:FLAC udajne podporuje aj to, ze jeho sucastou je aj *.CUE file (nie je to ako samostatny subor). S takym niecim si sa nestretol?
Bubu, mně již také a také k plné spokojenosti.bubuxin píše:CUETools funguje k mojej plnej spokojnosti.
Děkuji.
Děkuji též Odarovi za okamžitou a nezištnou pomoc, jsi
noaid píše:Možná jsi už někdy slyšel o programu Foobar. Je to jedna z jeho funkcí.
Odar píše:Uprimne povedane, neviem, kde by som hladal nastavenie...
Aleska píše:Děkuji též Odarovi za okamžitou a nezištnou pomoc, jsi
Alesko, už několik let se tváříš jako místní všeznalec přehrávání na pc, "používáš" foobar a dosud nemáš tušení o jeho základních funkcích ani o základních pojmech jako je bitová hloubka a sample rate a jak to vlastně vše funguje, ale vyjadřuješ se k tomu suverénně pořád. A asi ani nepoznáš, když ti někdo poradí to, co chceš vědět.
Ono by to bylo jedno, ale nějaký nováček by leccos mohl brát vážně a zbytečně by byl maten.
Ale ono je to vlastně fakt fuk, 90% informací na fórech je stejně irelevantních a zmatečných. A komu to stojí za to, ten si svoje info jednou tak jako tak najde.
Noaide,noaid píše:...Alesko, už několik let se tváříš jako místní všeznalec přehrávání na pc...
vedle jak ta jedle.
Byl jsem mezi prvními, kdo PC na přehrávání hudby začal ještě na našem starém fóru používat a stále tvrdím, že jsem jen pouhý uživatel. A to jsem, docela obyčejný blbý uživatel, který necítí potřebu studovat do hloubky co ten který program umí, jak to umí a proč to tak umí. Já dokonce necítím potřebu ani vědět, co PC dělá a jak to dělá, já jej pouze užívám. A když jej jen užívám, tak pokud možno velice jednoduše, s minimem programů, pokud možno jednoúčelových, uživatelsky jednoduchých a mně vyhovujících. Dokonce necítím ani potřebu přehrávat Hi-Res, Blu-Ray, ba ani nemám doma DK, jen obyčejné stereo a k tomu ještě DIY...
A když něco nevím,
tak se zeptám,
huba mi neupadne a nevím toho hodně.
A když se již zeptám (protože si nevím rady), očekávám že mi někdo slušně odpoví na mou otázku
a ne že ze mně bude dělat blbce. To nemusí, velice často jsem.
Veřejně se ti omlouvám,noaid píše:.... A asi ani nepoznáš, když ti někdo poradí to, co chceš vědět. ....A komu to stojí za to, ten si svoje info jednou tak jako tak najde.
ale já skutečně nepochopil, že ty svými příspěvky v tomto tématu mi radíš. Ono mi to spíše připadalo, že se taháš za provázek jak jseš dobrej a já blbej, což je pravda. Je tě prostě na tomto fóru škoda, zde tvé nezištné rozdávání tvého know how, je jako házet perly sviním. Ale zase na druhé straně, všimni si:
Stálo mi to za to a to své info jsem díky Bubuxinovi a Odarovi našel
a kdybych se veřejně nezeptal, tak vím dodnes kulový !
noaid --> Ja som tiez musel zagooglit, aby som nasiel, kde to treba vo Foobare nastavit. To si nepripadam ako zaciatocnik
Ono ide o to, ze su veci, ktore nepouzivas, tak nemozes vediet, kde ich hladat, aj ked dany program pouzivas roky. Myslim si, ze je to normalne a nie je nic na tom zle.
No on ten Foobar bez dalších pluginů umí kromě přehrávače pouze 3 (tři) smysluplné funkce - tagování, práce s cue sheet a konverze audio souborů. To není zas tak moc na zapamatování. A všechny se dají třeba i metodou pokusu a omylu naučit a pochopit za pár vteřin či minut, jen to chce trochu vlastní iniciativy. Ale je pravdou, že zdrcující většina jeho uživatelů nezná ani to málo, jak vidím všude na fórech. Přitom jim nebrání se považovat za odborníky jen proto, že provedli default instalaci a umí přetáhnout soubor myší z průzkumníka do okna foobaru. Osobně jsem ještě nepoznal nikoho, kdo by to používal jinak. Jen u některých tuším, že to asi umí používat více.Odar píše:noaid --> Ja som tiez musel zagooglit, aby som nasiel, kde to treba vo Foobare nastavit. To si nepripadam ako zaciatocnikOno ide o to, ze su veci, ktore nepouzivas, tak nemozes vediet, kde ich hladat, aj ked dany program pouzivas roky. Myslim si, ze je to normalne a nie je nic na tom zle.
Merhaut má v v jedné věci velkou pravdu - lidé neumějí zpracovávat informace, které se k nim dostanou, často je ani neumí poznat. Někteří je dokonce přímo odmítají, i když se servírují na stříbrném podnose. Pak jim ovšem nezbývá, než se placatit při zemi.
Když chci jezdit autem, taky musím zvládnout odemykání, startování, řízení, k čemu je který čudlík, jak se odemyká kufr... a i když to zvládnu, pořád ještě nejsem odborník na auta, i když to tak na první pohled může vypadat.
Iny pohlad na vec - vyuzivam len to, co potrebujem. Nepotrebujem mat kazdy program osahany na 110%. Ale je to len moj nazor 
Aj tak ide o hovno - riesime tu kraviny
Aj tak ide o hovno - riesime tu kraviny