Jak ozvučit prostor MONO.
Jak ozvučit prostor MONO.
Ahoj, mám násl. problém. Potřebuju ozvučit prostor hudebním podtextem, ev. okřiknout návštěvníky, aby na nic nikdo nesahal. Mám zde takový přístroj a k němu 5x repro, na kterém je volba hlasitosti, jako bylo kdysi na dráťáku. Potřebuju do toho pouštět celý den smyčku a v případě nutnosti promluvit. Jde mi o to, z čeho pouštět signál.
- Přílohy
-
-
-
Re: Jak ozvučit prostor MONO.
Máš celý základ, tj. repro a takový ten přístroj je zesilovač, takže potřebuješ jen přehrávač, ze kterého budeš pouštět hudbu a mikrofon.
Zesilovač má vstupy LINE i PHONO a taky MIC, ale nepředpokládám, že bys tam pouštěl elpíčka
. Nabízí se klasický CD přehrávač s RCA výstupy nebo modernější MP3 a samozřejmě ten mikrofon, abys mohl řvát na lidi. 
Zesilovač má vstupy LINE i PHONO a taky MIC, ale nepředpokládám, že bys tam pouštěl elpíčka

Naposledy upravil(a) tombas dne 18 pro 2018 13:58, celkem upraveno 1 x.
Tož tomu rozumím. Jen jestli to cd má být nějaké, nebo stačí obyč kdejaká malá věžka z tesca?
Řekl bych, že cokoliv, co má linkový výstup. Ale jak dlouho vydrží CD přehrávač, když to budeš točit na repeat x hodin denně, to nevím.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
vezicka s vystupem ... mozna by se ti hodil i mixazni pultik
To JPA je samo o sobě takový mixážní pultík.
Existuje nějaké zařízení, že by to nemuselo být cd ale jen na usb?
Jo, od toho jsem to právě koupil:-)

To ti k tomu mohl prodat nějaký přehrávač, má jich spoustu.
Nj, to jsem nevěděl, bylo to na aukru a jsem z Brna. Takže kvůli tomu tam nepojedu. Existuje něco, co by dávalo signál jen z flashky?
Flashka nemá smysl, stačí nějaký MP3 přehrávač, starý hudební mobil nebo něco podobného a přes sluchátkový výstup to připojit do zesilovače.