Díky moc
Jak převést DD a DTS na Stereo?
Jak převést DD a DTS na Stereo?
Ahoj Všem. Potřeboval bych poradit, jak u mkv. formátu převést DD nebo DTS do sterea, aby mi to přehrál stereo DAC?
Díky moc

Díky moc
Re: Jak převést DD a DTS na Stereo?
Ahoj, nejjednodušší cesta je použít XRECODE, který je dokonce v češtině. Za registraci zaplatíš 10 - 15€, do doby registrace tě otravuje odpočítáváním času, ale je i tak 100% funkční. Umí převádět jakékoliv formáty, jen pro m3 potřebuješ ještě doplněk k programu.
Papolius, v čem to přehráváš? Některé přehrávače mají možnost nastavení downmix na stereo, někdy to umí i karta v PC.
Preboha na čo predvádzať ? Každý normálny prehrávač vie downmixovať multikanal na stereo. MPC-HC, XBMC, určite aj VLC.
Ahoj. Díky za reakce
Aleska---Xrecode mám zkusím....to mě nenapadlo
ODAR+JFI---Používám SPLASH PRO. Je to jednoduchý program, nemá skoro žádné nastavení a funguje mu nejlíp akcelerace videa u mě na PC.
Aleska---Xrecode mám zkusím....to mě nenapadlo
ODAR+JFI---Používám SPLASH PRO. Je to jednoduchý program, nemá skoro žádné nastavení a funguje mu nejlíp akcelerace videa u mě na PC.
Aleska----Prosím Tě jak nastavit ten xrecode? Když otevřu požadovaný soubor, krásně to najde bitrate, počt kanálů atd. ,ale nevím, jak nastavit down na stereo?! Díky moc za pomoc
Na titulní stránce programu máš pod hlavním oknem možnost zatrhnout "Předzpracování". Rozklikneš-li jej (klikni na "Nastavení"), objeví se ti obrazovka tohoto předzpracování a tam potvrď "Převést na stereo", viz. obrázek s otevřenými okny. V hlavním okně si poté zvolíš, do jakého formátu to chceš mít převedeno.

Akceleracia cez DXVA2 bud funguje, alebo nie. Osobne mi pride proti rozumu prekodovat zvukovu stopu kvoli downmixu, ale kazdy si voli cestu samPapolius píše:funguje mu nejlíp akcelerace videa u mě na PC
Aleska----Díky moc! Je to program všeuměl.Nakonec pojedu asi tak, jak radí Odar. Zkusil jsem VLC media a ta akcelerace je také docela funkční.
Odar-Díky!
Jaký myslíte, že bude rozdíl v downmixu mezi jednotlivými programy?
Odar-Díky!
Jaký myslíte, že bude rozdíl v downmixu mezi jednotlivými programy?
Co sa tyka DXVA, najlepsiu (a najmenej bolestnu) skusenost mam s XBMC - ale je to dost obsiahly program na spravu multimedii. Ako maly program, ktory netreba instalovat (staci stiahnut *.ZIP a rozbalit) odporucam MPC-HC http://www.xvidvideo.ru/media-player-cl ... a-x86-x64/