Jak propojit Hegel H 100 a subwoofer?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
omarisko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Jak propojit Hegel H 100 a subwoofer?

Příspěvek od omarisko »

Zdravím vespolek,
zkouším zapojit k integr. zesilovači Hegel H100 aktivní subwoofer Yamaha NS-SW 100. Z Hegelu je jediná možnost to vyvést z Pre Outu. Vedu to sw monokabelem z jednoho pre out výstupu zesilovače do Subwooferu, kde jsem to zkusil dát do vstupu LFE nebo do jednoho ze dvou kanálu stereo vstupu...a stojí to za prd. Ze subwooferu se místo čistých basů tlumeně prodírá cela hudební produkce z totálně rozplizlými basy *headbang* (u LFE vstupu je produkce hlasitější). Jaké je možné řešení?
Diky

Dinosaurjr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Jak propojit Hegel H 100 a subwoofer?

Příspěvek od Dinosaurjr »

Ten SW se má připojit k recieveru/zes. s výstupem na SW s již oddělenými nízkými fr. Tj. do nějaké konkrétní sestavy k DK, kde bude OK. Samostatně ale nic moc, je to přeci jen levný SW. Vvypadá, že neobsahuje ani reprosvorky ani cut fr. ani možnost obrácené fáze (ani DO). Tady jsou obrázky i zevnitř https://www.alza.cz/yamaha-ns-sw100-cerny-d5122328.htm

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Bohuzel nevhodna kombinace komponentu...
Ciste pevne basy bych od te Yamahy neocekaval...

omarisko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od omarisko »

omarisko píše:
20 pro 2019 21:30
Zdravím vespolek,
zkouším zapojit k integr. zesilovači Hegel H100 aktivní subwoofer Yamaha NS-SW 200. Z Hegelu je jediná možnost to vyvést z Pre Outu. Vedu to sw monokabelem z jednoho pre out výstupu zesilovače do Subwooferu, kde jsem to zkusil dát do vstupu LFE nebo do jednoho ze dvou kanálu stereo vstupu...a stojí to za prd. Ze subwooferu se místo čistých basů tlumeně prodírá cela hudební produkce z totálně rozplizlými basy *headbang* (u LFE vstupu je produkce hlasitější). Jaké je možné řešení?
Diky

omarisko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od omarisko »

omarisko píše:
20 pro 2019 21:30
Zdravím vespolek,
zkouším zapojit k integr. zesilovači Hegel H100 aktivní subwoofer Yamaha NS-SW 200. Z Hegelu je jediná možnost to vyvést z Pre Outu. Vedu to sw monokabelem z jednoho pre out výstupu zesilovače do Subwooferu, kde jsem to zkusil dát do vstupu LFE nebo do jednoho ze dvou kanálu stereo vstupu...a stojí to za prd. Ze subwooferu se místo čistých basů tlumeně prodírá cela hudební produkce z totálně rozplizlými basy *headbang* (u LFE vstupu je produkce hlasitější). Jaké je možné řešení?
Diky

omarisko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od omarisko »

Sorry...nějak s tím tady neumím zacházet. Chtěl jsem v přispěvku opravit překlep v číslici u subwoofer, kdy tam ma být Yamaha NS -SW 200 a místo toho se mi tam několikrát nskopiroval můj příspěvek. Subwoofer má samostatný LFE vstup, L+R vstup a 4 svorky vstup a 4 svorky výstup.

Kocmeister
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kocmeister »

Zkusil bych z preoutu dvěma cinch do L+R vstupu na Yamaze. Takhle to používám vždy a všude. Jestli nepomůže a vše ostatní je nastaveno jak má (dělící fekvence, fáze), tak je ten sub opravdu špatnej.
kabelguru.cz

omarisko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od omarisko »

Dik...signálové stereo cinche fungují :D

Odpovědět