Jak skrýt kabely, ...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jak skrýt kabely, ...
když nechcete, aby byly vidět. Nemáte někdo nějaký trik, jak skrýt kabely, lhostejno jestli signálové nebo napájecí,
aby nepůsobily rušivě nebo dokonce nehyzdily pohled na sestavu? Mám všechno na zemi(kameni) a začíná mě to docela vadit a nejsem schopen to vyřešit. Poraďte jak na to. Díky! Jrd
aby nepůsobily rušivě nebo dokonce nehyzdily pohled na sestavu? Mám všechno na zemi(kameni) a začíná mě to docela vadit a nejsem schopen to vyřešit. Poraďte jak na to. Díky! Jrd
Re: Jak skrýt kabely, ...
Aby se neválely kabely po zemi, mám je vyvěšené na stojánkách z wenge a nerez.kulatiny.
Těžko se kabely schovávají,to by jsi musel mít v podlaze vyrobeny tunely.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Na kanály je bohužel pozdě, zkouším to cpát pod ty kameny , ale je to na prd, teď ještě čekám na nějaké strojky a potom to budu muset nějak dodělat. Taky nemám za technikou moc místa, cca 30cm. Možná je lepší organizovat je, jako to máš ty a přiznat je. Díky!
Repro signál lze vést placatou dvojlinkou schovanou pod koberec, černá anténní
již není dostupná sice ale náhrady jsou, stačí zagooglit na netu
osobně vedu vnějškem, dává to dojem jakési "studiové profesionality" v poslechové
místnosti a snadná manipulace s přístroji - doma není kočka, křeček ani zvídavé děcko
již není dostupná sice ale náhrady jsou, stačí zagooglit na netu
osobně vedu vnějškem, dává to dojem jakési "studiové profesionality" v poslechové
místnosti a snadná manipulace s přístroji - doma není kočka, křeček ani zvídavé děcko
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Repro kabely mě vadí nejméně, mě vadí propletenec různě dlouhých signálových a napájecích, které se snažím držet od sebe, zkoušel jsem různé roury, chráničky, lišty, výkryty, ale všechno vypadalo strašně. Navíc některé signálové potřebuji dlouhé cca 130-150cm a neubráním se souběhu signálu a napájení. Je prostě třeba to nějak uhrabat. Díky za nápady.
Pokud to nejde dat do jednoho svazku signalove a do druheho napajeni, tak toho moc nevymyslis.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Možná až budou všechny stroje na svých místech, tak si budu moci dovolit kabely na míru a potom by byla snad šance to zvládnout. Ale to ještě potrvá chvíli. Pořád se to trochu mění. Do té doby jsem to chtěl jen nějak schovat. Tak uvidíme.
Teď jsi si odpověděl sám, kable na míru a vhodné uspořádání přístrojů, to je řešení.
Jestli jsou dostatečně stinene, tak kontakt plášťů by vadit nemel.jarda-hifista píše: ↑26 led 2022 16:25Repro kabely mě vadí nejméně, mě vadí propletenec různě dlouhých signálových a napájecích, které se snažím držet od sebe, zkoušel jsem různé roury, chráničky, lišty, výkryty, ale všechno vypadalo strašně. Navíc některé signálové potřebuji dlouhé cca 130-150cm a neubráním se souběhu signálu a napájení. Je prostě třeba to nějak uhrabat. Díky za nápady.