Jak zapojit??

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
SonnyX
Kontaktovat uživatele:

Jak zapojit??

Příspěvek od SonnyX »

Zdarec, mam doma AV reciver Onkyo TX-SR876 k tomu 5.1 Elac, tv Toshiba 42XV504D, set top box HD....

sice to nejak hraje, ale chtel bych tomit zapojene, jak to ma byt, hlavne vyuzit hdmi vstupy a optiku na AV receiveru, jak jsem dle navodu pochopil,resp nepochopil, i blby set top box muze byt zapojen pres AV receiver..

ted to mam zapojene pouze na zvuk, takze klasicky pres cinche,ale jde o to, co vse se ma propojit pres ten AVR,aby to melo ty nejlepsi grady a vyuziti :)

poradi nekdo amaterovi? :)

jo a jeste ten AVR ma nejakou zonu 2 a 3, pochopil jsem, ze kdyz se zapoji zona 3, muze to hrat i v jine mistnosti (konkr. AVR je v obyvaku,ale at to nerve pres cely byt, chci jen 2 bedynky do kuchyne,at radio hraje pouze tam) ale ani za boha to nemuzu zprovoznit...nema s tim nekdo zkusenosti?

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Jak zapojit??

Příspěvek od lidumil »

HDMI kabely ze set top boxu a dalších zdrojů do AV a pak HDMI do TV. Zona 2 a 3 je jen pre-out, takže cinchemi do koncového zesilovače.

SonnyX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SonnyX »

lidumil píše:HDMI kabely ze set top boxu a dalších zdrojů do AV a pak HDMI do TV. Zona 2 a 3 je jen pre-out, takže cinchemi do koncového zesilovače.

takze ta zona 3 nefunguje tak, ze zapojim repro,prepnu na AV a radio mi hraje ve druhe mistnosti?

a je tam co k cemu ta optika? jinak diky moc za rady ;)

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Jj, přesně tak. Optika i koax je jen digitální audio vstup nebo výstup.

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Zóna 2 u 876 je i zesílená, doporučuji studium návodu.

Odpovědět