JAKE REPRO K STEREO ZOSILNOVACU YAMAHA

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
terasky
Kontaktovat uživatele:

JAKE REPRO K STEREO ZOSILNOVACU YAMAHA

Příspěvek od terasky »

Zdravim vas.

Vie niekto z vas poradit, ake reprosustavy su vhodne vseobecne pre stereo zosilnovace YAMAHA?
Konkretne mam zosik AX-396 a ten je trosku ostrejsi . Mal som k nemu pripojene JAMO S-506 a to fakt nieje dobra kombinacia.

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Re: JAKE REPRO K STEREO ZOSILNOVACU YAMAHA

Příspěvek od PavelN »

Xavian Mia

Aurum Cantus

Nevím, jaký typ hudby posloucháš, třeba dvoupásmové stojanové modely nejsou to pravé ořechové ani pro tvou místnost (kubatura).

terasky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od terasky »

Dik za odpoved.

Obyvak ma plosnu rozlohu cca 4.5x4m. Pocuvam hlavne rockovu hudbu 70 a 80 rokov, Jazz, Klasiku , Pink Floyd.

Stlpy som doma uz mal, su prilis velke ....

Regalovky Xavian Primissima som mal zapozicane - uplne u mna prepadli v rockovej hudbe.

dedek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedek »

YAMAHU puvodni 396 receiver mam v kanclu. Zcela v pohode hraje se starymi regalovkami Phillips i Sony. Model 496 je ale zvukove o tridu lepsi, mam ho doma k DK a dvb-t ve spojeni s JBL xTi 20 /precizne vyrobene vetsi regalovky/--- hlavne na jazz a elektrickou hudbu slusna kombinace. V pohode zahraji i rock. Titanova vyskova kalota s Yamahou hraje na vyskach prijemne. Repro potrebuji nakrmit, aby ukazaly co umi.... jeste poznamku na konec===> starsi silice YAMAHA jsou drzaky, sam jsem s nimi kdysi zacinal a zhavil je x let -tyto 2 kousky mam 6 let a v kanclu mi YAMAHA 396 hraje denne. Prijemny zvuk YAMAHY mohu pro "bezny poslech doporucit".

terasky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od terasky »

To DEDEK :

Asi si zle precital moje info, ale ja nemam RX-396 ale poctivy stereo zosilnovac 2 x 90 W , AX-396 .

No a reprosustavy som uz vyriesil : JBL E80.

soundgarden
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od soundgarden »

Zdravím
vlastním zostavu: YAMAHA A-S 2000 NAD C 656 B.E.E a Aurum Cantus V3M a hraje to krásne muzikálne , dynamicky , čisto a prevažne počúvam rock a hard rock !!! skúšal som viacero regálových repro napr. B&W CM5, Canton Vento , Elac BS 244, Dynaudio MORDAUNT-SHORT a najviac mi sadli AURUM CANTUS V3M páskový vyškáč je Fantastický žiadna agresivita a bass ide pekne hlboko !!! :-) Odporúčam *thumbs up*

Odpovědět