Zdravim vas.
Vie niekto z vas poradit, ake reprosustavy su vhodne vseobecne pre stereo zosilnovace YAMAHA?
Konkretne mam zosik AX-396 a ten je trosku ostrejsi . Mal som k nemu pripojene JAMO S-506 a to fakt nieje dobra kombinacia.
JAKE REPRO K STEREO ZOSILNOVACU YAMAHA
Re: JAKE REPRO K STEREO ZOSILNOVACU YAMAHA
Xavian Mia
Aurum Cantus
Nevím, jaký typ hudby posloucháš, třeba dvoupásmové stojanové modely nejsou to pravé ořechové ani pro tvou místnost (kubatura).
Aurum Cantus
Nevím, jaký typ hudby posloucháš, třeba dvoupásmové stojanové modely nejsou to pravé ořechové ani pro tvou místnost (kubatura).
Dik za odpoved.
Obyvak ma plosnu rozlohu cca 4.5x4m. Pocuvam hlavne rockovu hudbu 70 a 80 rokov, Jazz, Klasiku , Pink Floyd.
Stlpy som doma uz mal, su prilis velke ....
Regalovky Xavian Primissima som mal zapozicane - uplne u mna prepadli v rockovej hudbe.
Obyvak ma plosnu rozlohu cca 4.5x4m. Pocuvam hlavne rockovu hudbu 70 a 80 rokov, Jazz, Klasiku , Pink Floyd.
Stlpy som doma uz mal, su prilis velke ....
Regalovky Xavian Primissima som mal zapozicane - uplne u mna prepadli v rockovej hudbe.
YAMAHU puvodni 396 receiver mam v kanclu. Zcela v pohode hraje se starymi regalovkami Phillips i Sony. Model 496 je ale zvukove o tridu lepsi, mam ho doma k DK a dvb-t ve spojeni s JBL xTi 20 /precizne vyrobene vetsi regalovky/--- hlavne na jazz a elektrickou hudbu slusna kombinace. V pohode zahraji i rock. Titanova vyskova kalota s Yamahou hraje na vyskach prijemne. Repro potrebuji nakrmit, aby ukazaly co umi.... jeste poznamku na konec===> starsi silice YAMAHA jsou drzaky, sam jsem s nimi kdysi zacinal a zhavil je x let -tyto 2 kousky mam 6 let a v kanclu mi YAMAHA 396 hraje denne. Prijemny zvuk YAMAHY mohu pro "bezny poslech doporucit".
To DEDEK :
Asi si zle precital moje info, ale ja nemam RX-396 ale poctivy stereo zosilnovac 2 x 90 W , AX-396 .
No a reprosustavy som uz vyriesil : JBL E80.
Asi si zle precital moje info, ale ja nemam RX-396 ale poctivy stereo zosilnovac 2 x 90 W , AX-396 .
No a reprosustavy som uz vyriesil : JBL E80.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
vlastním zostavu: YAMAHA A-S 2000 NAD C 656 B.E.E a Aurum Cantus V3M a hraje to krásne muzikálne , dynamicky , čisto a prevažne počúvam rock a hard rock !!! skúšal som viacero regálových repro napr. B&W CM5, Canton Vento , Elac BS 244, Dynaudio MORDAUNT-SHORT a najviac mi sadli AURUM CANTUS V3M páskový vyškáč je Fantastický žiadna agresivita a bass ide pekne hlboko !!!
Odporúčam 
vlastním zostavu: YAMAHA A-S 2000 NAD C 656 B.E.E a Aurum Cantus V3M a hraje to krásne muzikálne , dynamicky , čisto a prevažne počúvam rock a hard rock !!! skúšal som viacero regálových repro napr. B&W CM5, Canton Vento , Elac BS 244, Dynaudio MORDAUNT-SHORT a najviac mi sadli AURUM CANTUS V3M páskový vyškáč je Fantastický žiadna agresivita a bass ide pekne hlboko !!!