jakou přenosku a od jakého výrobce
jakou přenosku a od jakého výrobce
Zdravím nevím jakou zvolit přenosku na svoji Teslu děkuji za rady jo a jenom tak jaka je Music hall tracker a dá se koupit u nás nebo jenom ebay a podobné složité nakupovaní díky
- vonvichousch
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: jakou přenosku a od jakého výrobce
Ahoj,Music hall tracker,je vlastně Goldring Elan a jde koupit třeba na Aukru .
http://aukro.cz/magnetodynamicka-prenos ... 40532.html
http://aukro.cz/magnetodynamicka-prenos ... 40532.html
No dik ale ja měl na mysli novou
No ale ta JE! nová
Dik ja myslel že co je na aukru tak je jetí jak se říká hlavně nemyslet že a je tam nějakej rozdíl mezi Goldring Elan a Music Hall Tracker nebo jakou zvolit do 1500,- k Tesle nc 580 dik
Přenoska je nepoužitá, přímo z balení.gr24 píše:Dik ja myslel že co je na aukru tak je jetí jak se říká hlavně nemyslet že a je tam nějakej rozdíl mezi Goldring Elan a Music Hall Tracker nebo jakou zvolit do 1500,- k Tesle nc 580 dik
Rozdíl mezi Goldring a Music Hall Tracker je v nápisu . Stejný výrobce, stejná přenoska.
Ortofon vyrábí Ortofon Tango a pro Pro-Ject Audiosystem dělá stejnou přenosku pod názvem Pro-Ject Pick it MC-1.
Kup si ji od LuborG na Aukru. Je to spolehlivý zdroj, kupoval jsem ji taky pro sebe a kamaráda.
Hraje velmi hezky, potlačuje praskání. Má velmi pěkné středy, prostě dobrý japonec.
a jak to posila ten z aukra na dobirku jo a co bas je taky hutnej já poslouchám pagan,folk metal epic atd. dík asi do toho pujdu a sou v balení i šrouby
jo a ještě menši dotaz jak to že to má tak levný i tuhle Audio Technica AT95e normálně se prodava za jednou takovou cenu jak je to možný
tak jsem ji objednal a čekam na ni doufam že přišti týden bude doma pak sem šupnu nějaky to info o spokojenosti dik všem za rady
jak se da předratkovat raminko na tesle nc 580 je tam ten čtyř pinoví konektor da se vůbec vytahnout dik za radu