jaký gramo předzesilovač vybrat?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
sudetenwolf
Kontaktovat uživatele:

jaký gramo předzesilovač vybrat?

Příspěvek od sudetenwolf »

Poradíte, prosím? Pořídil jsem si gramo Dual SC 505-4, nějak jsem zapomněl, že receiver/domácí kino Sony STR DE375 sice má hafo analogových vstupů, ale nikoliv phono vstup (předchozí low end gramec od Sony ho měl, takže jsem to neřešil). Dual má magnetodynamickou přenosku, poradíte jaký předzesilovač pořídit pro propojení? Předpokládám, že bez toho to nepůjde...Díky!

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Re: jaký gramo předzesilovač vybrat?

Příspěvek od S499_1023 »

Otázka je, zda máš ten DK receier od Sony jako provizorium nebo trvalé řešení. Pokud je to provizorium a počítáš s postupem někam výš, tak by to chtělo alespoň nějaký základní Phono Box od Pro Jectu. Pokud míniš setrvat u toho Soňáka, bude stačit nějaký předzesilovač z GM nebo něčeho podobného, popřípadě stavebnice za pár korun z EZK.

sudetenwolf
Kontaktovat uživatele:

Re: jaký gramo předzesilovač vybrat?

Příspěvek od sudetenwolf »

S499_1023 píše:Otázka je, zda máš ten DK receier od Sony jako provizorium nebo trvalé řešení. Pokud je to provizorium a počítáš s postupem někam výš, tak by to chtělo alespoň nějaký základní Phono Box od Pro Jectu. Pokud míniš setrvat u toho Soňáka, bude stačit nějaký předzesilovač z GM nebo něčeho podobného, popřípadě stavebnice za pár korun z EZK.
Díky. Mám to jako provizorium, takže hledám nějaké dočasné řešení na pár měsíců...

Odpovědět