Nazdar panove,
diky moc za vrele prijeti a za dobre rady.
Dost jste me moje zamery s Electrocomp rozmluvily, ted jsem se pro zmenu nadchl pro McIntosh.
Problem je, ze finance jsou hodne napnute, asi budu hold muset zacit pracovat trosku vic. Jsem totiz dost linej.
Jak to funguje na Audio markt? je to spolehlive? Ja bych zrejme posilal penize prez PayPal a mam trochu strach. Nekdo to jiz odzkousel?
Bydlim jiz vice nez tri roky v UK a docela me nakazila na nevericnost ke vsemu co neni od neaglicky mluvicich
Zappa, tvoje sestava je bomba a je pro me velkou inspiraci, ale bohuzel nemuzu jit vis jak pres 60k. Mozna tak za 3 mesice az nasetrim nejaky penizky.
Lachim a Mamut - vubec nevadi, ze jsi tady supnul tu fotku. He he ten stolecek z Ikea a je to strasny. Hifi rack se bude taky resit, ale nejdrive chci aby to hezky hralo.
Taky si musim hodne pohrat s pozici repro, nebyl cas si s tim hrat, kdyz neni poradny zvuk.
Hudbu hraji z externi zvukove karty a je to vylozene utrpeni - ve srovnani s gramofonem.
Je C42 OK, nevim presne co znamena predzesilovac / procesor?????? muze me to nekdo vysvetlit?
Martin