JAký RCA - RCA kabel?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Cormack
Kontaktovat uživatele:

JAký RCA - RCA kabel?

Příspěvek od Cormack »

Zdravím,
prosím o radu: jaký si mám pořídit RCA-RCA kabel o délce 4 m?
Budu jim propojovat tyto komponenty: Blu-ray Denon 3800 a zesík Denon 2000 AE PS

Nechci utrácet majlant za Audioquesty či jim podobné, protože v této metráži by mě přišel hodně draho.

Řekněme, že chci investovat 1500-2000,-Kč.
Díky za odpovědi.
C.

JJR
Kontaktovat uživatele:

Re: JAký RCA - RCA kabel?

Příspěvek od JJR »

Pokud chceš kabely za tyto peníze, tak jsi vyhodil prachy za přístroje. I ta délka je chyba. To je jen kvůli TV, že. Chyba.
Nikdo ti nemůže kabel doporučit, to musíš vyzkoušet, jak si to sedne spolu.
Naposledy upravil(a) JJR dne 25 bře 2011 12:08, celkem upraveno 1 x.

Cormack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cormack »

jen pro upřesnění: zesilovač má pouze analogové vstupy a proto se rada týká nákupu analogového RCA - RCA kabelu

Cormack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cormack »

JJR píše:Pokud chceš kabely za tyto peníze, tak jsi vyhodil prachy za přístroje. I ta délka je chyba. To je jen kvůli TV, že. Chyba.
Nevyhodil. Stereo aparaturu (Denon DC S10, Denon DBP-4010UD a Denon PMA 2000 AE PS) mám na druhé straně obyváku a tu mám propojenou Audioquestama.
Blu-ray 3800 pod plazmou chci využít rovněž, aby zvukově nezahálel, :lol: . Ale není prioritou a tak jsem mu nechtěl dávat kabely za desetitisíce.

enregistree
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od enregistree »

Pro takovou delku bude lepsi kabely udelat, z metraze a konektoru. Pokud je to pro tebe cesta, vice mas v SZ…

Piskot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Piskot »

Podle mého by bohatě stačil kabel Tasker TSK 1031, nebo Tasker C121. A nějaké trochu schopné RCA konektory (TSK 1031 je dost tlustý kabel a C121 se vejde zase všude). Samozřejmě pájení je jen na vás a nebo si pořídit už kabel hotový. Řekněme že tyto kabely se budou pohybovat v cene cca 1000 za pár, jsou dostatečně stíněné i pro mnohem delší vzdálenosti a používané pro profi použití a hrubé zacházení. Pokud chcete něco lepšího, tak tady vám asi neporadím, pohybuji se ve střední třídě za dostupný peníz. V metráži se dají sehnat i lepší kousky od jiných značek, pátrat po nich asi nebudu. Podle zkušeností je Tasker dostatečný.

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

rg 62 *thumbs up* ...bohatě ;)

Cormack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cormack »

Díky všem za rady.
Nakonec jsem vzal Van Damme s konektory Neutrik Profi NF2C-B/2 a jsem plně spokojený.
C.

Odpovědět