Jaký zesilovač k Dynaudio Contour 1.4

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
ivandk
Kontaktovat uživatele:

Jaký zesilovač k Dynaudio Contour 1.4

Příspěvek od ivandk »

Má někdo zkušenost s těmito repro? S jakým zesilovačem to kombinujete, s jakým jste to slyšeli hrát? Mám v hledáčku Plinius 9200, Audiolab 8200MB (monobloky), Electrocompaniet ECI-5. Poslouchám vážnou a akustickou hudbu, mám rád jasný, detailní (nikoliv analytický), přirozený zvuk. Předem děkuji za názor a radu. Ivan

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Jaký zesilovač k Dynaudio Contour 1.4

Příspěvek od Sany »

ivandk: krásné bedny, a tvůj výběr zesáků je taky dobrý (plinius jsem neslyšel) ještě bych ti doporučil AUDIA FLIGHT THREE, CA 840 nebo 851, NAD a v poslední době mě chytil LUXMAN. Dynaudia nejsou vybíravé bedny, jen trošku nižší citlivost si říká o silnější zesák.Radil bych ti, vezmi si den dovolené a oblítej co nejvíce studijí , vyplatí se to. *palec*

stas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stas »

Nemohu souhlasit s tvrzením,že Dynaudia nejsou vybíravá na připojený zesilovač.Mám s tím svoje zkušenosti,vlastním Dynaudia již 11let.Dle mých zkušeností potřebují výkonný zesilovač s co nejvyšším činitelem tlumení.Bohužel tento parametr už není moderní zveřejňovat,tak se musíš orientovat spíše na rady a zkušenosti majitelů beden s jakým zesilovačem jim to hraje nejlépe.Já osobně používám konec Marsch.Myslím si,že i Bryston bude výborný.Pak bych ještě mohl doporučit nejvyšší monobloky od Vincenta,vlastnil jsem i NAD S300 integrovaný a ten byl také výborný.Tady na foru je dost majitelů Dynaudií,tak si přečti co má kdo doma a jak mu to hraje,ať máš nějakou představu.No a nejdůležitější bude si to poslechnout.Tak ti přeji ať vybereš nejlíp podle svých preferencí a představ.S

wizard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizard »

Ja tiez uvazujem nad tymito repro a partaka by im robil zosilnovac Electrocompaniet eci-3...

Odpovědět