jaky zesilovač

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
gr24
Kontaktovat uživatele:

jaky zesilovač

Příspěvek od gr24 »

Zdravim vas potřebuji poradit se zesilovačem jaky koupit ke gramofonu spiš něco z vintage ale aby měl phono vstup MM a hlavně aby to nebyl receiver cena tak do 5000,- děkuji za rady

gr24
Kontaktovat uživatele:

Re: jaky zesilovač

Příspěvek od gr24 »

gr24 píše:Zdravim vas potřebuji poradit se zesilovačem jaky koupit ke gramofonu spiš něco z vintage ale aby měl phono vstup MM a hlavně aby to nebyl receiver cena tak do 5000,- děkuji za rady
přidam značky co mě zajimaji-Technics,Sony,Pioneer,Kenvood,Pak Luxman ale to jsme někde hodně jinde s cenou že

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

p3k
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od p3k »

Pioneer A-737, nebo 757, 777 možná i 656 popř. 717, které vyjdou levněji. Důvod: oddělené monobloky, pěkný design, výborný zvuk (zde jsem subjektivní). Vlastním cca 3 měsíce A-777 a jsem velmi spokojen, bedny ožily, a dá se rozšiřovat o další pěkné věci jako je GR-777 ;)

p3k
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od p3k »

ještě jsem se na to díval, tak 656 už nee

gr24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gr24 »

Děkuji mockrat za rady sehnal jsem sic něco jineho než jsem psal tak by mě zajimalo jak je na tom SONY TA-F411R za dobrej peniz od znameho jen si nejsem jist jestly ma vstup MM nikde nemužu najit recenzi

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

SONY TA-F411R má vstup pro MM přenosku.

gr24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gr24 »

a je to dobrej kup za 1300,- co

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

-myslím,že ten Pioneer bude lepší,ale takhle od klávesnice se těžko radí...každý má jiný zvuk

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Já si myslím že cena odpovídá kvalitě:
http://www.hifiengine.com/library/sony/ta-f411r.shtml

A jak píše Paul chce to nejlépe slyšet! Jednomu člověku se budu víc líbit zvuk Pioneeru a druhému Sony s tím ti tady nikdo neporadí aby dal ruku do ohně.

gr24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gr24 »

tak kup to byl docela dobrej ve finale mě ho dal zadarmo jelikož nefungoval pravej kanal a vubec nevim čim to muže byt chvilku jde a pak zase ne poradite mě někdo kde hledat chybu děkuji jo a ješťe dotaz nevite kde bych k němu sehnal ovladač ktery by fungoval

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Tak to asi sám asi neopravíš, sežeň někoho kdo se vyzná v elektrotechnice. (Blbne to u všech vstupů? třeba budeš mít štěstí a bude jen utženej konektor na vstupu.)

Ovladač si asi nejlíp sežeň nějakej univerzální třeba tady ti budou schopni nabídnout přesně na míru asi za 500,-, můžes jim zkusit napsat dotaz emailem:
http://www.dalkove-ovladace.cz/univerza ... adace-c-11
Nebo třeba já sem pořizoval univerzální ovladač od Philipsu, ale ten stál už ukolo 1200,-

gr24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gr24 »

je to na všech už jsem to dal opravit ale jen sem se chťel zeptat viš protože nechci aby mě natahl netušiš kolik tak za to muže chtit jo a rada jake repro k tomu zesiku mam zkusit libijou se mě starši kousky elektronika praha,tvm,tesla ars,ale i nějake ty sony by nebyly špatne chci klasiku stereo dik za radu

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

-kolik za opravu může chtít,ti tady nikdo neřekne,protože nikdo nevíme,jaká je tam závada-může toho být více
-to by ti měl říci opravář,až zjistí závadu,kolik budou stát součástky a příp. celá oprava včetně práce-někdy je lepší koupit jiný zesík,než to nechat draze opravovat
-tohle je ale "mlácení slámy" od klávesnice

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Počkej jak to dopadne s tou opravou. Určitě si nech nejdřív zavolat od opraváře kolik bude oprava stát až udělá zozborku a proměří odvody/součástky!

Odpovědět