Zdravim,chlapi,nevíte někdo co s tim je?Mám receiver Yamaha RX-V395RDS a do nedávna jsem na něm hrál bedny Jamo Classic 8 a všechno bez problému.Parádní basy bez potřeby subwooferu.Teď jsem dotáhnul domu Jama 707 a ty nemají basy žádné
Když přidám na receiveru basy naplno,tak tam něco je,ale neni to ono.Je možný,že jim nestačí ten receiver?Jsem v tomhle docela blb Díky za odpovědi
Jamo 707
Re: Jamo 707
co naděláš - jiný stroj - jiný mrav nepadly si k sobě, no
to se stává často...leda překopat vyhýbku (nebo zkusmo zapojit kuchnutou z Classic 8)
ale nevím či to stoji za tu námahu a výsledek nejistý
recívrem to není
to se stává často...leda překopat vyhýbku (nebo zkusmo zapojit kuchnutou z Classic 8)
ale nevím či to stoji za tu námahu a výsledek nejistý
recívrem to není
JAMO 707 mají polyuretanové závěsy basových membrán a ty se časem rozpadnou. Typoval bych to na tento problém.
Kuchat ty osmičky se mi nechce,chci je spíš prodat.Přijde mi,že to prostě ten receiver dostatečně nenakrmí,když maj bedny výkon 200/280w a receiver dává 60-70w.
Jinak ty závěsy nechával minulej majitel měnit(prej)
Jinak ty závěsy nechával minulej majitel měnit(prej)
vždycky se počítá s nějakou rezervičkou nahoru, pro 100W zesil bedny 150-200W tak akorát
leda vyzkoušet za nějakém jiném aparátu ale, když určeny na prodej...
leda vyzkoušet za nějakém jiném aparátu ale, když určeny na prodej...
Tak chlapci vyřešeno.Velké díky patří uživateli LUK.Prděl se semnou 3 dny a nakonec na to přišel.Neskutečnej borec.
Předchozí majitel posílal oba páry basáků na výměnu závěsů a potom je jenom špatně zapojil,respektive jeden správně a druhý obráceně.Takže LUK LUK LUK
Předchozí majitel posílal oba páry basáků na výměnu závěsů a potom je jenom špatně zapojil,respektive jeden správně a druhý obráceně.Takže LUK LUK LUK