Kde mám slabinu aneb co vyměnit...
Re: Kde mám slabinu aneb co vyměnit...
A to zase ja sa rád na hrajúce serepetičky aj pozerám. Ako sa to pekne točí (v niektorých prípadoch aj vlní ) a po dohratí ako sa pekne zdvihne ramienko a vráti "domov". Alebo ako na kazeťáku "lietajú" ledky a podobne. To ma neprestáva baviť. A to si ešte spomínam na časi "magického oka" na rádiách - to bolo tiež fascinujúce.
A teraz k veci - ja mám tiež 2M blue a idem priamo cez "phono" vstupu v Yamahe AS-701 a nemám k tomu žiadne vážnejšie výhrady, posluch LP si teraz dosť užívam.
Ak som to správne pochopil, tak ty používaš externý predzosilovač. Aj si porovnával phono v tej AS-500 s tým predzosilovačom? Celkom by ma zaujímalo aký je tam rozdiel.
A teraz k veci - ja mám tiež 2M blue a idem priamo cez "phono" vstupu v Yamahe AS-701 a nemám k tomu žiadne vážnejšie výhrady, posluch LP si teraz dosť užívam.
Ak som to správne pochopil, tak ty používaš externý predzosilovač. Aj si porovnával phono v tej AS-500 s tým predzosilovačom? Celkom by ma zaujímalo aký je tam rozdiel.
Musím se přiznat zatím se to nezkoušel ale vyzkouším a dám vědět...
Bez předzesilovače je to takové nijaké.S ním to má barvu.(nevím jak jinak to popsat)
Teraz si mi dal chrobáka do hlavy.
Ja som bol doteraz s tým vstavaným predzosilovačom v 701čke maximálne spokojný a nemyslím že by bol nejak zásadne iný ako je v tej tvojej 500ke. Keď vravíš že je to dosť velký rozdiel s tým externým, tak ma to celkom láka niekedy vyskúšať.
Ja som bol doteraz s tým vstavaným predzosilovačom v 701čke maximálne spokojný a nemyslím že by bol nejak zásadne iný ako je v tej tvojej 500ke. Keď vravíš že je to dosť velký rozdiel s tým externým, tak ma to celkom láka niekedy vyskúšať.
Pokud budete mít možnost určitě doporučuji alespoň vyzkoušet
Přemýšlím o ifi zen phono nebo Cambridge solo (duo)
Přemýšlím o ifi zen phono nebo Cambridge solo (duo)
Z vlastní zkušenosti hlasuji pro Ifi Zen Phono. Kdo se přidá?
Žwak phono. Mel jsem phono od proJect a posun s phono od p.Žwaka byl naprosty parnik.
Zustanu raděj u továrních výrobků za přijatelnou cenou.A všechno ještě několikrát promyslím.
Newkeny děkuju za příspěvek a doporučení...
Newkeny děkuju za příspěvek a doporučení...
iFi Zen phono objednán, (už se špatně schani v našich končinách)Děkuji všem za příspěvky a tipy