Kde nejlepe koupi mm prenosku
Kde nejlepe koupi mm prenosku
rad byh zakoupil kvalitni prenosku MM mc mam na druhem gramofonu , ale rad bych si aspon trohu poslechnul jak ktera aspon trochu hraje .. atd , muzete poradit kde zakoupit poslechnout poradit ..... diky jsem z prahy .....
Re: Kde nejlepe koupi mm prenosku
nooo, v Práglu musí bejt takových gešeftů habaděj ne ? tyhle blbůstky nakupuji v AME Hradec Králové nebo Sirius Zlín
jakej je to model, typ gramce ?
jakej je to model, typ gramce ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Přenosek je bohatý výběr, mám ověřeno AT95E - ve své ekonomické třídě je to poměrně kvalitní přenoska.
Také se mi líbí Ortofon 2M blue, je o něco dražší. Nabídka je široká z mnoha dalších.
Vybírat přenosku s možností porovnání poslechem je téměř nemožné. To jedině nakoupit tak ca 10 typů a zkoušet je na VLASTNÍ APARATUŘE ! (Cenově neúnosné)
I kdyby v nějakém hifi centru byl někdo ochoten vyměňovat různé druhy přenosek, pak je přesně nastavovat , a to asi nikdo dělat nebude, je to časově dost náročné a výsledek poslechové zkoušky bude k ničemu, protože moc záleží na jakém gramofonu a celkové sestavě se to poslouchá. Třeba v jednom raménku bude přenoska skvělá, v tom tvém nebo v jiném typu to nemusí platit. U tebe doma to bude hrát úplně jinak.
Takže tudy cesta nevede.
Také se mi líbí Ortofon 2M blue, je o něco dražší. Nabídka je široká z mnoha dalších.
Vybírat přenosku s možností porovnání poslechem je téměř nemožné. To jedině nakoupit tak ca 10 typů a zkoušet je na VLASTNÍ APARATUŘE ! (Cenově neúnosné)
I kdyby v nějakém hifi centru byl někdo ochoten vyměňovat různé druhy přenosek, pak je přesně nastavovat , a to asi nikdo dělat nebude, je to časově dost náročné a výsledek poslechové zkoušky bude k ničemu, protože moc záleží na jakém gramofonu a celkové sestavě se to poslouchá. Třeba v jednom raménku bude přenoska skvělá, v tom tvém nebo v jiném typu to nemusí platit. U tebe doma to bude hrát úplně jinak.
Takže tudy cesta nevede.
pravda, pravda...pak je to ovšem zajíc v pytli a sázka do loterie jediné řešení přenosku xxx zapůjčit od známého a vyzkoušet doma ale, na takovej "byznys" málokdo kejvne, že jo, do pincka veterána (PL335) jsem namísto ohrané MM PN240 vrazil nejlevnější 1/2" Sanyo MG09 a už to neřeším, nějak to hraje a ta je na dožití
diky přesně tohle jsem myslel.... chci to denon dp 47 ted tam mam elac 796 asi koupim goldring 1042 tu jsem mel na perpexu a hrala skvele snad to bude platit i tady ...
diky přesně tohle jsem myslel.... chci to denon dp 47 ted tam mam elac 796 asi koupim goldring 1042 tu jsem mel na perpexu a hrala skvele snad to bude platit i tady ...
tenhle model přirozeně neznám, jsou jich na trhu stovky...Denon měl skvělé přenosky, MM i MC ale, za cenu kompletního gramofonu střední třídy, záleží tedy na výši rozpočtu