Koncový zesilovač k DENON AVR-2809
Koncový zesilovač k DENON AVR-2809
Zdravím chtěl bych vylepšit stereo zvuk k DENON AVR-2809 + Canton Ergo RC-L + Unit Control . V jaké cenové relaci by se měl pohybovat koncový zesilovač ? Stačil by třeba dostupný Yamaha MX-50,45,60.DENON POA-T10 ? Nebo se mám poohlížet po dražších modelech.Dík za info.
Re: Koncový zesilovač k DENON AVR-2809
Pokud chceš vylepšit stereo zvuk, pořiď si stereo zesilovač. AVR Denon 2809 jako předzesilovač neobstojí. Jeho zvuk je plochý, bez dynamiky. Pořízení koncáku jsou vyhozené peníze. Kdysi, v dávné minulosti jsem měl 2805 + POA T10. Pak jsem pořídil Vincent SV234 a to byla jiná káva.
Zdravím no ten Vincent SV234 je krasavec , AVR Denon 2809 a Canton Ergo RC-L Mám zapojen do Bi-Amping + equalizer SONY SEQ 411 + Gramofon UNIVERSUM SYSTEM 6000 a nehraje to úplně špatně , hlavně ten Unit Control od Cantonu dělá hodně.Potřebuji AVR mám na to napojeno spoustu věcí , stereo je zvukově jinde , ale pro mě na nic , proto jsem to chtěl trochu vylepšit koncákem.
Tak kup stereo zesilovač se vstupem amp in. Na stereo použiješ jeho a na DK budeš mít Denona a stereo zesilovačem budeš ovládat předek.