kontakty na dobré servisáky, opraváře
kontakty na dobré servisáky, opraváře
Řeším teď poladění starého CD Denon DCD 1800 a hledám nějakého dobrého servisáka v Praze, nebo okolí. Mohl by někdo někoho doporučit ? A vlastně klidně i mimo Prahu a okolí, mohlo by to být užitečné i pro někoho jiného, nějak nevěřím, že v případě problému audiofil vezme šroubovák, pájku a jde na věc...Samozřejmě, že google najde opravářů mraky, ale mě zajímají ti dobří, s kterými má někdo dobrou zkušenost. Dík.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: kontakty na dobré servisáky, opraváře
Doporučil bych p. Malaníka z Aldaxu, dělá servisního technika NADu a bez debat je to jedna z největších kapacit v oboru u nás.
Nevím jestli dělá i CDP (pravděpodobně ano) - za zeptání člověk nic nedá. Měl jsem u něj zesilovač na seřízení/upgradu a za cca týden od mého
odeslání jsem ho měl zpět doma. Kontakt na něj je lemal@volny.cz
Nevím jestli dělá i CDP (pravděpodobně ano) - za zeptání člověk nic nedá. Měl jsem u něj zesilovač na seřízení/upgradu a za cca týden od mého
odeslání jsem ho měl zpět doma. Kontakt na něj je lemal@volny.cz
Skvělý, dík, zkusím ho. Jinak, pokud má někdo další tipy na opraváře, tak se nežinýrujte a sem s nima.
Já mám slušnou zkušennost s studioline/paudio v Husitský, osobně jsem jejich služby už několikrát vzužil, ať už s novějšími věcmi, tak se tarými "krámy" vždy vše bez problémů a tak asi za týden vyřízeno. http://www.paudio.cz/ http://www.studioline.cz
capouch
ano ano....studio online, na husitské, mi 2 opravovali naim.
hrozně fajnoví lidé. jednou na počkání. jednou asi za tři dny.
výborná zkušenost.
ano ano....studio online, na husitské, mi 2 opravovali naim.
hrozně fajnoví lidé. jednou na počkání. jednou asi za tři dny.
výborná zkušenost.