Ahojte,
mám prosbu, jelikož se nevyznám. Chci si ke svým bednám koupit zesilovač a rádio, nevím jestli se to děla i v hromadě. Ale nemusí to být v hromadě. Můžou to být i dvě bedýnky, dokonce jsem koukal, že už se prodávájí i polovíční co kdysi, ale taky to není podmínka.
Radio bych chtěl, aby se připojilo kabelem na router nebo wifi, abych ladil stanice přes internet. A dále bych chtěl dálkové ovládání. A aby šlo dálkove přepínat zdroje signálu, z Tv, z toho tunneru, nebo když bude noťas tak i ten. Tu Tv bych chtěl mít zapojenou v zesilovači pořád, funguje to i tak, že když zapnu zesík tak se prepne zvuk do beden a když ho vypnu tak začne hrát zase TV z televizních repráků?
Moje stávájici repráky jsou Jamo E680.
Děkuji za rady a tipy. :palec+:
Koupě zesilovace a radia
Re: Koupě zesilovace a radia
Nevím, jestli jsem úplně pochopil zadání, ale jako vhodné řešení s mnoha možnostmi připojení (vč. HDMI), rádiem, internetovými službami a streamováním z PC nebo DLNA serveru (NAS) by mohl být např. Pioneer SX-S30DAB nebo Onkyo TX-8270, Marantz NR1200 nebo Denon DRA-800H. Záleží na rozpočtu.
Tak já to ještě zkusím jednou. . V obýváku mám dvě bedny. Jamo e680,Televizi a notebook. Chtěl bych to. Všechno mít. Propojené přes zesilovač do beden. TV má. S art, cinche, hdmi. A nevím co. Ještě všechno. Notebook buď. Hdmi, nebo 3.5jack. A k tomu. Všemu chci internetové rádio. Buďto druhá krabička, nebo klidně s tím zesilovačem v kupě. No. A chci to mít všechno zapojené a dálkovým ovládáním toho zesilovače vybírat co bude hrát.
Rozpočet. Ani nemám, klidně něco za 10.tisic. Ale pokud je něco úplně na jiné úrovni a měl bych přidat třebas 5tisic, tak ok.
A klidně to může být aj bazar, myslím že se to opotrebovat nemůže děkuji.
Rozpočet. Ani nemám, klidně něco za 10.tisic. Ale pokud je něco úplně na jiné úrovni a měl bych přidat třebas 5tisic, tak ok.
A klidně to může být aj bazar, myslím že se to opotrebovat nemůže děkuji.
A tohle ti nestačí, nic levnějšího asi neseženeš...tombas píše: ↑16 pro 2019 23:30Nevím, jestli jsem úplně pochopil zadání, ale jako vhodné řešení s mnoha možnostmi připojení (vč. HDMI), rádiem, internetovými službami a streamováním z PC nebo DLNA serveru (NAS) by mohl být např. Pioneer SX-S30DAB nebo Onkyo TX-8270, Marantz NR1200 nebo Denon DRA-800H. Záleží na rozpočtu.
A po lopatě, tvé požadavky splní vaše uvedené strojky.
dělá se to i v hromadě, jmenuje se receiver (tuner a zesil v jedné skříňce)
jediné omezení je dopasovat výkon (W) a impedanci beden (Ω) k recívru
žádná věda
s internetovým rádiem neporadím - nepoužívám, mám samostatný tuner s VKV anténou venku
sorry za sloh způsobem idiotensicher
jediné omezení je dopasovat výkon (W) a impedanci beden (Ω) k recívru
žádná věda
s internetovým rádiem neporadím - nepoužívám, mám samostatný tuner s VKV anténou venku
sorry za sloh způsobem idiotensicher
OK díky, ale rozptyl techto čtyř zesíků je 10 az 18tisic, takže ještě bych chtěl vybrat z tohoto. Poznam to jako laik?Stoji za to koupit Maraz nebo Onkyo? Nebo staci ten Pioneer?