Koupě zesilovače
Koupě zesilovače
Dobrýý den, jsem nucen koupit nový zesilovač starý Pioneer A-109 jsem přenechal švagrovi. Po té co jsem zjistil, že to byl absolutní low end si chci nechat poradit zatím jsem si vyhlédnul MARANTZ PM5003 B, je líbiví a pod monitoar tak akorát, ale radši mě skuste poradit.Jinak strop je tak max 6000 a může být i starší pokuď mě tento poplujete. A jinak jeden malej dotas? Jaká je rozdíl mezi zesilovačem a integrovaným zesilovačem.
Bedny jsou BaW 602 S2 Zvuková karta Esi Juli.
Bedny jsou BaW 602 S2 Zvuková karta Esi Juli.
Re: Koupě zesilovače
...žes ho neměl prodávat 

Integrovaný zesilovač ve smyslu, že předzesilovač a výkonový stupeň jsou v jedné kysně.
Nejde tedy o konstrukci, kdy se lze domnívat, že aktivní prvky jsou integrované obvody - i když tam jistě nějaké mohou být
Za 6 tisíc budeš asi odsouzen k nákupu zesilovače opět tzv. komerční třídy (např. Sony, Yamaha, Denon, Kenwood, Pioneer a td...), kde žádné zázraky očekávat nelze. Půjde o to vybrat asi ten, který se ti bude nejvíc líbit vzhledově. Zvukově to bude asi průser všude. Jinak za asi 2x vyšší cenu lze již pořídit zesilovač, který začínáhrát - něco z produkce ŃAD, Creek, možná i něco od Naim...
Nejde tedy o konstrukci, kdy se lze domnívat, že aktivní prvky jsou integrované obvody - i když tam jistě nějaké mohou být

Za 6 tisíc budeš asi odsouzen k nákupu zesilovače opět tzv. komerční třídy (např. Sony, Yamaha, Denon, Kenwood, Pioneer a td...), kde žádné zázraky očekávat nelze. Půjde o to vybrat asi ten, který se ti bude nejvíc líbit vzhledově. Zvukově to bude asi průser všude. Jinak za asi 2x vyšší cenu lze již pořídit zesilovač, který začínáhrát - něco z produkce ŃAD, Creek, možná i něco od Naim...
OK a co například něco staršího na aukru jetam hodně kousků nebráním se starším zesilovačům.
v tejto cenovej hladine by som sa poobzeral po 'jetom', napr. Cambridge Audio 640a, HK 970/980, Denon pma 1500, možno i NAD 320bee
OK vyděl bych to na ten HK 970 zrovna se na aukru draží 3 dny do konce tak si ho ohlídám a uvidím.
Hlavně nespěchej.Na Aukru si pohlídej prodejce a jejich hodnocení.Dej ruce pryč od lidí co prodávaj zesilovače a elektroniku ve velkém.Mrkni na HIFI online do sekce bazar.
http://hifibazar.cz/ ... sekce zesilovače (použité, i nové)
Co myslíte, že bude lepší volba? Harman Kardon HK 970b nebo MARANTZ PM7001?
Chlapče, takhle ne !!! To co se líbí někomu jinému se VŮBEC nemusí líbit tobě. Jezdi a poslouchej. Jinak můžeš udělat něco, co tě bude dlouho mrzet. Věř si, ty s tim budeš bydlet. Samozřejmě se tvůj vkus a nároky budou měnit a zvyšovat, ale to už musí být úměrné tvým finančním možnostem. Hodně štěstí.
Za 6000 koupíš na aukru i tři slušný zesíky - jen to chce se nějakou dobu trochu zajímat ....
Tobě můžu poradit jedno (pokud chvátáš) . Kup něco od cca 1500 vejš, kde jsou nějaký příhozy (lidi maj zájem - větší šance (pro člověka kterej nemá Ahnung ), že to nebude tak špatný) ..... No a pokud se ti to nebude pak líbit, tak to holt zas prodáš. toť vše.
Tobě můžu poradit jedno (pokud chvátáš) . Kup něco od cca 1500 vejš, kde jsou nějaký příhozy (lidi maj zájem - větší šance (pro člověka kterej nemá Ahnung ), že to nebude tak špatný) ..... No a pokud se ti to nebude pak líbit, tak to holt zas prodáš. toť vše.
Šmarjá, lidi, co mu to radíte.....?
Projezdí více peněz, než ho bude stát zesilovač
Kup si, co se ti líbí. V této cenové relaci zásadní rozdíly nebudou...maximálně ve výkonu...a na domácí poslech ti bohatě stačí 2 x 20, poctivých W
Projezdí více peněz, než ho bude stát zesilovač

Kup si, co se ti líbí. V této cenové relaci zásadní rozdíly nebudou...maximálně ve výkonu...a na domácí poslech ti bohatě stačí 2 x 20, poctivých W

Tak Vám moc děkuji každá ves jinej pes, ale skusím si stoho najít zlatej střed 

Take bych bral dle toho co umi... pokukat v recenzi audia danych zesiku co vyjde nejlepe... vzhled take...
Jen upozorním, že koukat na hodnocení prodejce na Aukru je sice hezké, ale realita je bohužel jiná. Koupil jsem od jednoho vykutáleného Super Prodejce 1ks zboží v hodnotě 2500Kč. Zakoupeno a zaplaceno bylo 2.12.2010...ale co se nestalo. Prodejce nereagoval na emaily...nekomunikoval. Bohužel jsem nebyl sám, s kým tento prodejce nekomunikoval. Vše jsem řešil s Aukrem a už jsem byl připraven vše předat PČR (a nejen já, byl jsem v kontaktu s ostatníma kupujícíma, kteří byli taky připravení to předat PČR) Zboží nakonec přišlo 10.1.2011! Takže POZOR i na některé Super Prodejce! Sorry za off.t.DRVOŠTĚP píše:Hlavně nespěchej.Na Aukru si pohlídej prodejce a jejich hodnocení.Dej ruce pryč od lidí co prodávaj zesilovače a elektroniku ve velkém.Mrkni na HIFI online do sekce bazar.