Koupil sem TESLA 450 NC a potřebuju pár rad

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Piškot
Kontaktovat uživatele:

Koupil sem TESLA 450 NC a potřebuju pár rad

Příspěvek od Piškot »

Ahoj,zdravím tady všechny a hned bych od vás něco potřeboval :? nedávno jsem dostal starý gramofon Tesla 45O NC elektronik a nechal si ho opravit(oprava stála 3000kč).ale jsem rád že ho mam,pán říkal at si ho vážim,že to je jeden z nejlepších gramofonů.Potřeboval bych poradit,jaký k tomuto gramofonu dát zesilovač a reprobedny.Spíše mi jde hlavně o radu s tím zesilovačem,protože se v tom moc nevyznám.Nechci nic extra,super.Stačí mi něco na obyčejné poslouchání mých desek v obýváku.kdyby jste mi mohli poradit,byl bych vám moc vděčný.předem moc děkuji

nstar
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupil sem TESLA 450 NC a potřebuju pár rad

Příspěvek od nstar »

Ja by som skusil, Transiwatt alebo AuRu, alebo niečo od Tesly a k tomu nejaké Tesla repro alebo ak nové tak BV audio
Gratulujem k tej masinke...

sostakovic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sostakovic »

Ahoj, jeden z nejlepších gramofonů to jistě není (možná z Tesla gramofonů), ale je to slušný gramofon. :) Ke gramofonu potřebuješ phono předzesilovač. Z Tvého dotazu není jasné, zda to víš. Ten předzesilovač může být externí (z něj pak zapojíš přímo do vstupu zesilovače), nebo může být součástí zesilovače a ten má pak vstup "phono" . V nižší kategorii většnou MM. (MC přenosku na tento gramofon asi dávat nebudeš) Jakou máš přenosku?

Ohledně výběru zesilovače a beden - záleží kolik do toho chceš dát. Pokud pár tisícovek, vzal bych něco použitého.

Piškot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Piškot »

No dobře,je to pro moje potřeby dostačující gramofon.No popravdě o tom phono předzesilovači jsem to opravdu nevěděl.Jinak investovat bych chtěl do beden max.5 tisíc :( a nejspíš kopím nějaké použité.je jich na netu dost...a do toho zesilovače nevim,nemám ponětí jak se pohybujou ceny.ale určitě bych koupil taky něco z druhé ruky.Jo a tu přenosku :shock: :shock: :shock: jak to zjistim jakou mam? :D jsem fakt amater :lol:

Odpovědět