Kúpa CD prehrávača
Kúpa CD prehrávača
Zdravím všetkých. Dostala sa mi možnosť second hand nákupu cd prehrávača Ayon CD1 alebo Krell KAV 280. Má niekto s nimi nejakú skúsenosť? Viete mi poradiť ktorý by sadol lepšie k zostave v podpise. Musím sa rozhodnúť tento víkend. Vopred ďakujem všetkým za pripomienky.
Re: Kúpa CD prehrávača
To máš těžký.
Ayon byl dražší a je to lampový cd, má SoŇáckou bezšuplíkovou mechaniku KSS 213Q.
Krell je šuplíkovej s obyčejnou Philips mechanikou VAM 1201.
Hodnocení mají oba podobný.
Vzhledem k tvýmu lampovýmu Pathosu a líbezně sladkým Sonusům bych se já obával při Ayonu velké míry lampovosti.
Ale je to jen názor, který nic neříká.
Nejlépe slyšet vedle sebe a porovnat. Jinak je to vždy jen o vybrání rubu nebo líce jedné mince.
Ayon byl dražší a je to lampový cd, má SoŇáckou bezšuplíkovou mechaniku KSS 213Q.
Krell je šuplíkovej s obyčejnou Philips mechanikou VAM 1201.
Hodnocení mají oba podobný.
Vzhledem k tvýmu lampovýmu Pathosu a líbezně sladkým Sonusům bych se já obával při Ayonu velké míry lampovosti.
Ale je to jen názor, který nic neříká.
Nejlépe slyšet vedle sebe a porovnat. Jinak je to vždy jen o vybrání rubu nebo líce jedné mince.
Hele, Ty liško v rukavici, jen počkej až Tě načapu v práglovicích.
si nedáš pokoj fekálníku....

si nedáš pokoj fekálníku....

Ďakujem, boxer. Ja som myslel na tento Krell http://www.audioreview.com/cat/digital- ... 86crx.aspx, bol drahší ako Ayon. Ayon je 4 ročný a Krell 7 ročný. Zase výhodou ayonu je možnosť výmeny lámp a tým pádom meniť charakter zvuku. Mám to odskúšané na zosilovači.