LASER DO SONY CDP-XA50ES
-
- Kontaktovat uživatele:
LASER DO SONY CDP-XA50ES
PROSÍM O RADU JAKY TYP LASERU JE V TETO MECHANICE A POPŘ. ZDA MÁ NĚKDO NOVÝ NA PRODEJ.DÍKY
Re: LASER DO SONY CDP-XA50ES
KSS-273A alebo B. Nezonešieš ani jeden. Pasuje ešte aj KSS-274A. Ostane Ti bohužiaľ vďaka idiotskej strategie Sony pekný kus nefunkčnej elektroniky. Mne hrá teraz KSS-274A, len som zvedavý do kedy. 

-
- Kontaktovat uživatele:
DÍKY ZA RADU. MĚ LASER FUNGUJE SUPER-TO CHCI SEHNAT JEN PRO JISTOTU DO BUDOUCNA:-)
Pokiaľ máš ešte pôvodný laser, tak ten vydrží dlho, odhadom až 15000 hodín !!!
Ale pozor, odíde to bez varovania. Dohrá CD a ďaľšie už nejde.
Tá optika je fakticky nezohnateľný artikel. Keby sa našiel aspoň nejaký čínsky kopírovač, čo by to vyrobil. Určite by mal o zákazníkov postarané. Bežne sa dajú zohnať optiky do oveľa starších CD prehrávačov, ES rada má proste smolu.
Tak nech Ti ešte dlho vydrží a potom vitaj v klube.
Ale pozor, odíde to bez varovania. Dohrá CD a ďaľšie už nejde.
Tá optika je fakticky nezohnateľný artikel. Keby sa našiel aspoň nejaký čínsky kopírovač, čo by to vyrobil. Určite by mal o zákazníkov postarané. Bežne sa dajú zohnať optiky do oveľa starších CD prehrávačov, ES rada má proste smolu.
Tak nech Ti ešte dlho vydrží a potom vitaj v klube.
Mám dotaz. Jak složité je ten laser vyměnit? Můsí se něco nastavovat? Zvládne to průměrně zručný kutil, nebo to musí dělat specializovaná firma? Konkrétně mi jde o laser do Sony SCD-555, kterej se dá zatím bez problému sehnat.
Určite radšej dôveryhodný špecializovaný servis
Je nutné robiť nové nastavenia, na každú optiku zvlášť.

CHLAPI NEVÍTE JAKÝ JE LASER V SONY CDP-XA 555ES?TAK JSTE MĚ VYDĚSILI S TĚMI NÁHRADNÍMI DÍLY,ŽE JSEM V TOM BORKOVÉM SEZNAMU ZKUSIL TENHLE MODEL NAJÍT A NENAŠEL.CD MÁM 9,5 ROKU TAK ZKUSÍM NAPSAT NA SONY.CZ ZDA PLATÍ JEJICH GARANCE 10.LET NA NÁHRADNÍ DÍLY.I KDYŽ POKUD ŘÍKÁTE 15 000 HODIN,TAK BY TO SNAD MĚLO BÝT V POHODĚ.NIKDY JSEM NEMĚL JEN JEDEN PŘEHRÁVAČ.JEDEN ZNÁMÝ MI VČERA NAPSAL,ŽE NA MD-JA 555ES LASER JE K DOSTÁNÍ,ŽE PRÝ ZA 2200 KČ.
XA-555ES, vitaj v klube. Pozri si napr. www.lasertrader.de.
- CDP-XA5 ES
- CDP-XA7 ES
- CDP-XA50 ES
- CDP-XA55 ES
- CDP-XA555 ES
tieto mašinky majú zhodnú optiku.KSS-273A / B. Rozdiel je v prevedení, v 273A prevažoval materiál kov, B plast. B by mala byť vylepšená na odolnosť proti rezonanciám a otrasom údajne.
Na ten MD stojí optika 39,-EUR., to je v pohode cena.
- CDP-XA5 ES
- CDP-XA7 ES
- CDP-XA50 ES
- CDP-XA55 ES
- CDP-XA555 ES
tieto mašinky majú zhodnú optiku.KSS-273A / B. Rozdiel je v prevedení, v 273A prevažoval materiál kov, B plast. B by mala byť vylepšená na odolnosť proti rezonanciám a otrasom údajne.
Na ten MD stojí optika 39,-EUR., to je v pohode cena.
Chlapi, ten laser vydrží veľmi veľa, netreba sa toho báť, tie stroje boli vyrobené na celý ľudský život... Kľudne si to vyrátajte, keď niekto kúpil cd prehrávač v roku 98 ako nový a počúval to každý deň 1 hodinu tak ten laser teraz môže mať okolo 7000 hodín, čiže to je veľmi ďaleko od 15000 hodín čo je výdrž týchto laserov... Ale podľa mňa priemerný hifista môže počúvať hudbu cca Max 2-3 hodín týždenne, kvôli nedostatok času, to znamená že tieto lasery môžu mať odohratých cca 2000-2500 hodín. Ja napríklad počúvam hudbu Max 1 hodinu za 2 týždne... Mám Sony cdp xa50es a funguje absolútne bez problémov, a nikdy som ešte nevidel tieto pristroje,že by ho volakdo predával s pokazeným laserom...Treba sa nad tým zamyslieť, a prídete na to že je to tak ako to tu píšem...A prosím vás nepíšte tu o idiotskej stratégie Sony lebo to není pravda...
S pozdravom...
S pozdravom...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Naštěstí nejsem průměrný a snad ani hifista a proto poslouchám hudbu několik hodin denne. Takže ode mne si nic nekupuj. Ale pokud budeš něco prodávat tak to bude opravdu kauf.
Někdo má potřebu se vyjádřit k něčemu, co je staré 9 let. No jasněěě - včera se zaregistroval a už rozsévá moudra....A ani se nepředstaví. To jsou dnes lidi...Sf157 píše: ↑06 led 2018 20:20Chlapi, ten laser vydrží veľmi veľa, netreba sa toho báť, tie stroje boli vyrobené na celý ľudský život... Kľudne si to vyrátajte, keď niekto kúpil cd prehrávač v roku 98 ako nový a počúval to každý deň 1 hodinu tak ten laser teraz môže mať okolo 7000 hodín, čiže to je veľmi ďaleko od 15000 hodín čo je výdrž týchto laserov... Ale podľa mňa priemerný hifista môže počúvať hudbu cca Max 2-3 hodín týždenne, kvôli nedostatok času, to znamená že tieto lasery môžu mať odohratých cca 2000-2500 hodín. Ja napríklad počúvam hudbu Max 1 hodinu za 2 týždne... Mám Sony cdp xa50es a funguje absolútne bez problémov, a nikdy som ešte nevidel tieto pristroje,že by ho volakdo predával s pokazeným laserom...Treba sa nad tým zamyslieť, a prídete na to že je to tak ako to tu píšem...A prosím vás nepíšte tu o idiotskej stratégie Sony lebo to není pravda...
S pozdravom...
Sony cdp xa50es je stary 20 rokov a nie 9 rokov
... Sony cdp xa50es je stary 20 rokov a nie 9 rokov..
9 rokov je stary posledny prispevok
(skor 8)
9 rokov je stary posledny prispevok