Zdravím.
Přemýšlím o upgradu současného HTC 10. Používám MSR7 nebo BrainWavz ProAlpha. Chtěl bych co nejjednodušší řešení pro jak poslouchání na cestách, tak pro klidný poslech večer. Mám budget strop 8000,- Do toho se vejde buď bazarové LG G7 nebo V30(to i za míň) nebo jakýkoliv android z roku 2019 a iBassoDC02. Jde mi o následující. Bude mít iBasso lepší, čistší zvukový výstup než LG G7/v30? Nebo bude lepší spojit G7/v30 s jiným zesilovačem přes 3,5mm jack? Má cenu lpět na G7 a nebo si koupit jiný android a iBasso? Bude vůbec nový "setup" znít lépe než HTC 10?
Máte někdo s něčím podobným zkušenosti?
(chápu že je to relativní pro každého, ale budu vděčný za jakýkoliv názor, nápad, cokoliv)
Předem díky!
LG G7/V30 nebo libovolný Android + iBassoDC02
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: LG G7/V30 nebo libovolný Android + iBassoDC02
Jako dlouhodobý uživatel LG v20 > teď lg v40 (a pár lg v30 v rodině) tuto "jednokrabičkovou" cestu v klidu doporučím jako mobilní řešení ke sluchátkům. Na doma mám něco jiného. Pokud člověk někam jde/jede a chce dát jen mobil do kapsy a sluchátka do uší, umějí LG v20/30/40 zahrát se slušnými sluchátky dobře. iBassoCD02 jsem neslyšel, ani nezkoumal parametry, ty si snadno dohledáš/porovnáš na netu sám včetně recenzí a příp. nezávislých měření, musím ale upozornit na jednu (ne)praktickou věc externích krabiček na krátkém kabelu: Pokud budeš mít telefon+iBassoCD02, není to moc praktické do kapsy. Ta externí krabička ti může poškrábat displej/telefon, nebo se ty kabely po čase vyviklají, když se s tím budeš víc/často hýbat/sportovat. Používal jsem k různým telefonům různé impedanční adaptéry na krátkém kabelu (podobné malé krabičky jako iBassoCD02) a přesně tohle vše se mi po kratší či delší době stalo i s kvalitněji provedenými kusy. Proto do kapsy preferuju už jen tel. a přímo připojená sluchátka a už nechci mezikrabičky na krátkém kabelu.