Má cenu subwoofer za 4000kč k domácímu kinu?
Má cenu subwoofer za 4000kč k domácímu kinu?
Mám doma starý aktivní subwoofer SONY SA W10. Hrál líp i subwoofer k mini pc repráčkům od Creative. Stačí ho trochu zesílit a už z něj vycházi chrčení a místo basů mi akorát duní místnost. Uvažuju tedy o koupi nového subwooferu. Co si fajnšmejkři audia myslí o tomhle http://www.mall.cz/subwoofery/jamo-sub-200?v=286945 ? Místnost mám malou jen asi 15m čtverečních takže bych si asi vystačil s něčím menším. Říkám si ale když je někdo ochotný dát za sub 20 tisíc tak jak asi hraje sub za 4. Nevyjde už nastejno nechat hrát basy moje sloupy Magnat Vintage 450. Díky za vaše názory
Re: Má cenu subwoofer za 4000kč k domácímu kinu?
jej sory za špatnou sekci.. jestli to může admin pak odsud vyhodit ...díky
ještě se zeptám jaký subwoofer se tak dobře hodnotí.. nějaký oblíbený kus do 10 tisíc?
ještě se zeptám jaký subwoofer se tak dobře hodnotí.. nějaký oblíbený kus do 10 tisíc?
Ahoj,
kdysi jsem se písemně ptal na reprobedny p. Holcnera (Melissa) a doporučoval mi k nim subwoofer Proson Rumble R-8.
Píšou tam o něm toto:
Zvuk:
Při testování tohoto subwooferu jsme byli ohromeni rychlými a pevnými basy, které v této cenové kategorii nemají konkurenci !
Lze jej úspěšně použít i pro stereofonní poslech v sestavách 2.1 a to i k reprosoustavám, které několikanásobně převyšují cenu tohoto rychlého drobka
Vřele DOPORUČUJEME !
kdysi jsem se písemně ptal na reprobedny p. Holcnera (Melissa) a doporučoval mi k nim subwoofer Proson Rumble R-8.
Píšou tam o něm toto:
Zvuk:
Při testování tohoto subwooferu jsme byli ohromeni rychlými a pevnými basy, které v této cenové kategorii nemají konkurenci !
Lze jej úspěšně použít i pro stereofonní poslech v sestavách 2.1 a to i k reprosoustavám, které několikanásobně převyšují cenu tohoto rychlého drobka
Vřele DOPORUČUJEME !
a co pioneer? konkrétně tento model http://www.pioneer.eu/uk/products/S-W160S-K/print.html