MADISOUND SPEAKER COMPONENTS

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
granite
Kontaktovat uživatele:

MADISOUND SPEAKER COMPONENTS

Příspěvek od granite »

Zdravím
Potřebuji informaci zda někdo má zkušenost s firmou MADISOUND SPEAKER COMPONENTS.Chtěl bych si u nich objednat měniče a komponenty a potřebuji vědět jak to s nima funguje a jak.Díky :?: :?: :?:

granite
Kontaktovat uživatele:

MADISOUND SPEAKER COMPONENTS podruhé

Příspěvek od granite »

Zdravím
Nechápu že nikdo nenapsal aspoň že neví.Nabízejí kvalitní věci.Ať mi nikdo neříká že neví o co jde.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: MADISOUND SPEAKER COMPONENTS podruhé

Příspěvek od BVa »

Tu sa diy príliš nenosí, viac napr. tu
http://forum.audioweb.cz/viewtopic.php?id=4636.
Problém je cena dopravy ( a colné povinnosti.....).

milan
Kontaktovat uživatele:

Re: MADISOUND SPEAKER COMPONENTS

Příspěvek od milan »

no při problémech a neochotě cokoliv řešit, te muzu ujistit, ze zrovna madisound neni ta prava firma a myslim, ze ji za louzi ani nenajdes. Pokud chces repro na jedny bedny nevyplati se to a až zjistis, co si rekne jejich dvorní dopravce Fedex za dopravu, zjistíš, že je lepší koupit repro u nás. I jí to udělal, protože po tom, co mi kluci rikali, ze objednavali komponenty asi za 3000USD a ani tak s nima nebyla rec, mi to za usetrenejch par kil nestoji. Z USA sem par veci uz kupoval a myslím, že pokud nebudu chtít nějakou starou ameriku, už me k tomu nic neprinutí. Problemy, problemy, problemy. O tom, že ti z baliku prijde pulka a druhou vykradou po ceste a kdyby nahodou ne, tak to ukradnou celnici, radeji ani nemluvim. A znám spoustu lidí, co jim kvuli tomu ubylo pár vlasů. Nevim, co přesně chceš, ale slušný repro se daj koupit i v ČR.

Odpovědět